Destiny 2: Sezon 18 Ne Zaman Başlıyor?

Destiny 2: Sezon 18 Ne Zaman Başlıyor? | Ağustos gösteriminden önce Sezon 18’in çıkış zamanları hakkında bilgi arayan Destiny 2 oyuncuları, bu kısa yazımızda bulabilir.

Destiny 2‘nin Perili Sezonu sona eriyor ve Bungie yakında Sezon 18’i ve merakla beklenen Arc 3.0 güncellemesini başlatıyor. Sezon 18, Destiny 2 vitrininden sonra 23 Ağustos’ta başlayacak ve sunumun kendisi muhtemelen yaklaşan Sezon ve Lightfall genişlemesinin adını ve ayrıntılarını ortaya koyuyor. Gösteri sırasında devam eden bir bakım olacak, bu da taraftarların uzun kuyruklara yakalanmamak için oyunlarına doğru zamanda başlamak isteyebilecekleri anlamına geliyor.

Destiny 2: Season 18 Ne Zaman Başlıyor?

23 Ağustos

Destiny 2 Sezon 18 Lansman Zamanı

Destiny 2, aynı zamanda Ağustos gösteriminin başlayacağı saat olan 09:00 PT’de bakımdan geçecek. Vitrin sona erdiğinde, arka plan bakımı bir saat daha devam ederken oyuncular oyuna atlayabilecekler. Bu, hayranların güncellemenin ne zaman yayınlanacağını bilmelerini ve ardından doğru zamanda 18. Sezona geçmelerini sağlayacak birden fazla zaman dilimi için bir zaman listesidir:

23 Ağustos, 10:00 PT
23 Ağustos saat 11:00 MT
23 Ağustos, 12 PM CT
23 Ağustos saat 13:00 ET

Yamayla birlikte Destiny 2’nin resmi yama numaralarının, açıklık amacıyla dahili kodlarla eşleşecek şekilde değişeceğini belirtmekte fayda var, ancak bu, başka hiçbir şeyi etkilemeyen yalnızca kozmetik bir değişiklik.

Oyuna en kısa sürede giriş yapabilmek için Destiny 2 oyuncularının PC veya konsollarında mevcut güncellemeleri kontrol etmesi gerekiyor. Değilse, hızlı bir yeniden başlatma genellikle iyi bir seçenektir, çünkü başlatıcı daha sonra güncellemeleri araştırmalı ve hemen yüklemeye başlamalıdır.

Destiny 2’nin 18. Sezonu, muhtemelen hikayenin temalarını belirlemek ve ilgili ana karakterleri tanıtmak için bir ara sahne veya tanıtım göreviyle başlayacak. Sadece tanıtım görevi sona erdikten sonra oyuncular sezonluk eseri elde edebilecek ve yeni aktivite ve görevleri keşfetmeye başlayabilir ve ayrıca Sezonun içerdiği çeşitli sırları keşfedebilecekler.

18. Sezon ayrıca, bazı etkinlikler için Güç Seviyesi sınırı ve Güç Seviyesi gereksinimlerindeki geleneksel artışla birlikte gelecek. Yeni hard cap 1580 olmalı, seviye atlandığında mevsimsel artefakttan gelen ek desteği hesaba katmadan.

Son olarak, Sezon 18 Raid for Destiny 2’nin 26 Ağustos Cuma günü başlayacağını ve Yarışma Modunun yayınlanmasından bu yana ilk 24 saat boyunca açık olması gerektiğini belirtmekte fayda var.

Adblock_logo

 

Lüften AD Block’unuzu etkisiz hale getirip sayfayı yenileyiniz. (Please Disable your AD Block and refresh the page)