Lost Ark: Blackrose Basement Mokoko Seed Yerleri

Lost Ark: Blackrose Basement Mokoko Seed Yerleri ; Bu yazımız, oyuncuların, kilitli kapılar ardındaki beşi de dahil olmak üzere, Lost Ark’s Blackrose Basement’taki tüm Mokoko Seeds’leri toplamasına yardımcı olacaktır.

Lost Ark’s Blackrose Basement‘ta toplam sekiz Mokoko Seeds var ve oyuncular sadece bölgeyi keşfederek bir avuç dolusu ile karşılaşacaklar. Bununla birlikte, bu Mokoko Seedlerin birkaçına yalnızca belirli bir ön koşul yerine getirildiğinde erişilebilir ve bazı hayranlar bu ön koşulun tam olarak ne olduğu konusunda net olmayabilir. Bu kılavuz, bu konuya biraz ışık tutmak ve oyuncuların Lost Ark’taki tüm Blackrose Basement Mokoko Seed toplamasına yardımcı olmak için burada.

Hemen ona ulaşmak için, bu Lost Ark zindanında iki mühürlü kapı var ve her ikisinin de arkasında Seed’ler var. Bu kapıları geçmek için oyuncular, düşman olmayan köylülerden herhangi birini kazara öldürmemek için büyük özen göstererek üç grup Heretik göndermeli ve Adanmışlarını serbest bırakmalıdır. Bir Devotee’nin kazara ölümünü önlemenin en iyi yolu, onlarla savaşmadan önce Heretikleri uzaklaştırmaktır ve hayranlar bu düşmanları bulmak için aşağıdaki bilgileri ve aşağıdaki haritadaki yeşil işaretleri kullanabilir.

1-MMORPG hayranları, ilk Heretik grubunu bulmak için merdivenlerden aşağı inmeli ve alttan sağa dönmelidir.
2-İkinci grup, kutsal alandaki sunağın yakınında toplanır.
3-Merdivenlerden inin ve dibe yakın toplanan Heretikleri ortadan kaldırın. Ardından, öldürülmesi gereken birkaç düşman daha bulmak için yolu takip etmeye devam edin.

Lost Ark: Blackrose Basement Mokoko Seed Yerleri

  • 1: İlk Mokoko Seed , iki masanın yanında oturan kırmızı bir sandalyenin yanında.
  • 2: Lost Ark oyuncuları , bu Mokoko Seed’iyanan bir mangalın yanındaki bir kitap yığınının yanında bulacaklar.
  • 3,4,5: Burası, Heretics’i öldürdükten sonra hayranların erişebilecekleri odalardan biri ve içinde yerde üç Mokoko Seeds var.
  • 6,7: Bu, Heretikler gönderilene kadar mühürlü kalan diğer oda ve Mokoko Seeds bir kez daha yerde.
  • 8: Son Mokoko Seed, bazı saksıların hemen yanında bulunur.

Bahsedilmesi gereken son bir şey, oyuncuların zindanın patronu ile uğraştıktan sonra Blackrose Basement‘ta geri adım atamayacaklarıdır. Oyuncular bu nedenle , sona ulaşmadan sekiz Lost Ark Mokoko Seeds’in hepsini toplamaya özen göstermelidir . Bu tavsiyeye kulak vermeyen hayranlar, bir veya iki Seed’i kaçırdıklarını görebilirler ve eğer almak isterlerse zindanı yeniden başlatmak zorunda kalacaklar.

 

Daha Fazla Lost Ark Yazısı İçin : LOST ARK