Како да се ажурира Skyrim: Anniversary Edition? | Годишнино издание

Skyrim: Како да се ажурира годишнината? | Ажурирање на јубилејното издание ; Ажурирање Skyrim, иако малку покомплициран отколку што треба Годишнинско издание достапни сега.

Bethesda го објави Skyrim Anniversary Edition пред неколку месеци, но надградената верзија на RPG сега е достапна на сите главни платформи. Одликувајќи се со еден тон содржина од Creation Club и некои технички подобрувања на PS5 и Xbox Series X, верзијата има добра количина за неа. За жал, процесот зад надградбата на Skyrim Anniversary е малку потежок отколку што би требало да биде.

Да започне, Ажурирање на јубилејното издание Важно е да се напомене дека не е бесплатен. Новите сопственици ќе треба да инвестираат во купување на целосната игра и целата содржина на Creation Club, но ова е Skyrim Ефикасно ја обединува целата содржина официјално објавена за играта во еден пакет, вклучувајќи ги и трите DLC пакети Hearthfire, Dawnguard и Dragonborn. Патем, Skyrim Оние кои веќе го поседуваат Специјалното издание можат да ја добијат содржината на Anniversary Edition по поприфатлива цена.

Пакетот Anniversary Edition вклучува:

  • Клуб за создавање: 500+ уникатни содржини од Клубот за создавање, вклучувајќи нови потраги, зандани, шефови, оружје, магии и повеќе.
  • Патувајте од брегот на Моровинд до островот Солстхајм со овој официјален додаток на Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim.
  • Dawnguard: Вампирот лорд Харкон се враќа на власт.
  • Со овој официјален додаток за Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim, можете да купите земја и да изградите сопствена куќа од нула.

Како да го надградите јубилејното издание ако имате Skyrim

Иако има смисла Bethesda да понуди патека за надградба за Skyrim Anniversary Edition на пазарот на PlayStation и Xbox, реалноста е дека играчите треба да се надградат преку Skyrim. Ова е нешто што лесно се пропушта и несомнено ќе предизвика вознемирување на некои играчи. Сепак, едноставно инсталирајте го Skyrim и ќе има известување во главното мени кое ги известува играчите дека можат да се надградат. Притиснете го посоченото копче и купете.

Како да купите годишнина на Skyrim без Skyrim?

Годишнина издание на СкајримКупувањето без поседување на основната игра е малку поедноставно, бидејќи играчите само треба да ја купат исто како и секоја друга игра. Сепак, вреди да се напомене дека Skyrim Anniversary Edition има малку висока цена без да ја поседувате основната игра, па можеби вреди да се најде користена копија и да се надгради од таму. Цената и практичноста не се совпаѓаат совршено, но тоа е лесен начин да заштедите неколку долари при надградба.

Годишнина издание на СкајримДруга работа што треба да се забележи за оние што ја надградуваат верзијата од последната генерација на верзијата од тековната генерација е дека заштедите треба да се увезуваат помеѓу верзии. Затоа, паметно е да продолжите да ги зачувувате датотеките додека сè не се пренесе помеѓу двете. Skyrim Годишнинско издание нивните достигнувања не поминуваат ниту меѓу изданијата, така што играчите ќе мора повторно да почнат да ги заработуваат сите, но ова им даде на навивачите уште повеќе причина да играат.

Преземете Poppy Playtime APK – Преземете ја најновата верзија на APK