Како да се соберат змејови души во Skyrim?

Како да се соберат Skyrim Dragon Souls?, The Elder Scrolls V: Skyrim, играчите Змејови души дозволувајќи му да ги отклучи зборовите Змеј вика со нивно собирање. Сепак, играчите се свесни дека ова брзо може да стане заморно. Змејски душиЗа да победи, тој мора да убие многу змејови. За среќа, некои совети им помагаат на играчите Змејови духови лесно да собере може да помогне.

На мапата змејови најдете и бидејќи борбата против нив може да биде тешка, другите патеки им дозволуваат на играчите да собираат змејски души. Имајќи го ова на ум, оваа статија има за цел да Dragon Souls во The Elder Scrolls V: SkyrimЌе нагласи некои важни совети за нивно собирање, како и други корисни информации.

 

 

Ајде да погледнеме некои од најдобрите совети за собирање Dragon Souls во The Elder Scrolls V: Skyrim:

Како да се соберат Скирим змеј духови?

Завршете ја потрагата по дипломатски имунитет на Колеџот Винтерхолд. змеј убиј го надвор од универзитетот и собери му ја душата. Сега спијте повеќе од 24 часа и вратете се на истото место за да најдете друг змеј. змеј убие и Змеј дух Повторете го овој процес за да растете.
Додека брзо патува помеѓу Даунстар и Мортал, има змеј надвор од Мортал. Убиј го змејот и собери ја неговата душа. Брзо патување помеѓу две локации за да се репродуцира змејот, да се исплакне и да се повтори.
Завршете ја потрагата Jurgen Windcaller's Horn, која вклучува посета на гробот на Jurgen Windcaller. Откако ќе ја завршите потрагата, вратете се во гробницата за да го активирате рогот и да добиете бесплатна Dragon Soul. Додека го активирате рогот, спамирајте го копчето за активирање за да добиете повеќе Dragon Souls бесплатно.
Пристапете до командата на конзолата и напишете: player.forceav dragonsouls (Змејови духови број овде) и притиснете Enter.

Miraak краде Dragon Souls за секој убиен змеј, што значи дека играчите мора да го убијат Miraak што е можно побрзо, бидејќи не постои начин да го спречите да ги краде Dragon Souls. Пред да умре змеј, играчите добиваат одредена количина на души, приближно три души на секои десет убиени змејови. Меѓутоа, кога играчите ќе го убијат Мираак, ќе добијат значителна количина на души и ќе ги добијат сите души на секој убиен змеј од сега па натаму.

Играчите се сега Змеј СоуТие треба да бидат способни да собираат и да ги консумираат и да ги отклучат Dragon Shouts, правејќи ги моќни во процесот за да можат да ги победат најсилните непријатели со малку или без напор.