ДОМ

ВЕСТИ

Игрите моментално се бесплатни на продавницата за игри Epic
 

Игрите моментално се бесплатни на продавницата за игри Epic

Продавницата за игри Epic подарува бесплатни игри секоја недела во 2020 година, како и во 2021 и 2022 година. Така е, потполно е бесплатно! Епски

Датум на издавање на Elden Ring
  

Elden Ring Датум на објавување | Кога излегува?

Elden Ring Датум на објавување | Кога излегува? ; Elden Ring, отворениот свет на FromSoftware за формулата Soulsborne, излегува оваа недела

Лигата на легенди

  

5 најлесни џунгли за играње во LoL (џунгла)

5 најлесни џунгла за играње во LoL (џунгла); 5 најлесни џунглари за играње во списокот LOL, LoL џунглата;

Системски барања League of Legends 2022 година
   

Системски барања League of Legends 2022 година

League of Legends (LoL) Системски барања за 2022 година League of Legends (LoL) е меѓу најиграните игри во светот. Толку многу во споредба со другите MOBA игри

Што е еснафски систем Wild Rift?
  

League of Legends: Што е еснафскиот систем Wild Rift? Како да инсталирам?

League of Legends: Што е еснафскиот систем Wild Rift? Како да инсталирам? ; Wild Rift е компјутерска верзија развиена од Riot Games.

Колку Интернет троши Wild Rift?
  

Колку Интернет троши LoL: Wild Rift? | Колку Интернет простор?

Колку Интернет троши LoL: Wild Rift? | Колку Интернет простор? ; За да играте LoL: Wild Rift, мора

adblock_logo

 

Оневозможете го вашиот AD Block и освежете ја страницата. (Ве молиме оневозможете го вашиот блок за рекламирање и освежете ја страницата)