Dying Light 2: Hastane Güvenlik Kodu

Dying Light 2: Hastane Güvenlik Kodu

Dying Light 2: Hastane Güvenlik Kodu ; Dying Light 2’de Dr. Katsumi’nin kasa kodunu deşifre etmek ve bağlandığı kasayı bulmak biraz tuhaf olabilir. İşte oyuncuların bunu nasıl başarabileceğinin detayları yazımızda…

Oyuncular Dying Light 2’de ilerledikçe daha fazla yan görev fırsatının kilidini açmaya başlayacaklar. Ana hikaye, Techland’in bu uzun başlığının sadece bir yüzü ve Aiden bir Yel Değirmeni’ne her güç verdiğinde, yardımına ihtiyaç duyabilecek bir dizi NPC tarafından karşılanacak. Bu yan görevlerin bazıları oldukça basittir, ancak diğerleri düpedüz kafa karıştırıcı olabilir.

Oyuncuların erkenden karşılaşacakları iyi bir örnek, Aiden’ın McGregor adlı huysuz bir hayatta kalan için bir tıbbi teknoloji parçası almak için bir kasaya girmesine neden olan bir yan görev olan The First Biomarker’dır. Bu özel kasayı bulmak ve ona erişmek için kodu deşifre etmek bazıları için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Dying Light 2’de Dr. Katsumi’nin ofisine nasıl ulaşılacağına ve eski biyolojik belirteci nasıl bulacağınıza bir göz atın.

McGregor’u Bulmak ve İlk Biomaker Sidequest’i Başlatmak

Dr. Katsumi’nin ofisindeki kasayı bulmak ve ilk biyolojik belirteci yakalamak için oyuncuların önce McGregor’u bulmaları ve uygun yan görevi başlatmaları gerekecek. NPC’nin, kasanın kodunu almak için oyuncuların deşifre etmesi gerektiğine dair özel bir notu var, bu nedenle ilk adım, McGregor müsait olana kadar ana hikayeyi ilerletmek.

Oyuncular, Hakon adına bir Metro’ya sızmalarını sağlayan üçüncü ana hikaye görevini geçene kadar bu özel yan görevin kullanılamayacağını belirtmek önemlidir. Bu görev sona erdiğinde, oyuncular haritanın kuzey kısmına, Trinity ve Houndfield bölgelerinin buluştuğu yere yakın bir çatı katına gidebilirler. Orada McGregor’u bir Tüccar içeren bir odanın dışında dururken bulacaklar. Onunla konuşmak ve sarı yanıtı seçmek, oyuncuları The First Biomarker yan görevine yönlendirecektir. Bu noktada, McGregor, Aiden’ı Saint Joseph Hastanesi’ne (Hakon ile daha önce geçtiği hastane) işaret edecek ve ona Dr. Katsumi’den güvenli bir kodla ilgili bir not verecektir.

Dying Light 2’de Güvenli Hastaneyi Bulma

Açılış eğitiminin bir parçası olarak, oyuncuların bölgeden geçmesini sağlayan Saint Joseph Hastanesi’nin haritalarında zaten olması gerekir. Binanın bir tarafında, oyuncuların küçük bir rampadan koşarak ve açıkta kalan bir duvara atlayarak erişebilecekleri küçük çatı katına çıkan bir merdiven var.

Oradan merdivene atlayabilir ve çatıya tırmanabilirler. Oradan, Aiden yakındaki sarı yüzgeçlere tırmanarak ve karşılarındaki açık ofis penceresine geri sıçrayarak Dr. Katsumi’nin ofisine erişebilir. İçeri girdikten sonra, oyuncular kasaya erişebilecekler, ancak önce kodu deşifre etmeleri gerekecek.

Dr. Katsumi’nin Notunu Deşifre Etme ve Güvenli Kodu Alma

Dr. Katsumi’nin notunu görmek için oyuncuların envanter menüsüne gitmeleri ve ekranın üst kısmındaki Koleksiyon sekmesini seçmeleri gerekiyor. Oyuncuların görevin başında McGregor’dan aldıklarına dair bir not var. Notun üzerinde üç ayrı bilmece vardır ve her birini çözmek, oyunculara 3 basamaklı güvenli kombinasyon için tekil bir sayı verecektir. Üç bilmece ve çözümleri şu şekildedir:

  • “Baş aşağı çevirdiğinizde ne küçülür?” — 9 (A 9, ters çevrildiğinde 6’ya dönüşür).
  • “Tek bir sayı – bir harfi alın ve çift olur.” — 7 (Yedi sayısı tektir ve adından S çıkarıldığında Çift olur)
  • “Küçük bir kız dükkana gider ve bir düzine yumurta alır. Eve giderken üç yumurta hariç hepsi kırılır. Kırılmamış kaç yumurta kaldı?” — 3 (Bilmece, üç yumurta dışında tüm yumurtaların kırıldığını, yani yalnızca üç yumurtanın kaldığını belirtir).

Kasayı kırmak için oyuncuların kadrana 973 numarasını girmeleri yeterlidir .

Daha sonra, yan görevi tamamlamak için McGregor’a geri dönebilirler ve sorunları için tek bir İnhibitör alırlar .

 

 

Daha Fazla Yazı için : REHBER