Hades: Tisiphone Nasıl Yenilir ?

Hades: Tisiphone Nasıl Yenilir ? Hades’teki bu zorlu boss’u yenmek için sabır ve pratik gerekecek. İşte onları nasıl indireceğinize dair bazı ipuçları!

Yeraltı dünyasının Yunan tanrısının adını taşıyan bir oyun olan Hades, hızlı tempolu oyun söz konusu olduğunda uygun bir şekilde zorludur. Zor olan yönlerden biri (eğlenceli bir şekilde), oyuncuları becerilerini geliştirmeye veya galip gelmek için yeni bir taktik benimsemeye zorlayan birçok boss dövüşüdür.

Muhtemelen Hades’teki bu zorlu patronların en zorlularından biri, güçlü saldırıları ve hızlı hareketleri nedeniyle Tisiphone’dur. Onu alt etmek için sağlam bir yapıya ihtiyaç duymanın yanı sıra, oyuncuların başarıya ulaşmak için saldırılarını önceden tahmin etmeleri ve karşı saldırılarını buna göre ayarlamaları gerekecek.

Tisiphone’u Nasıl Yeneceğinize Dair İpuçları

Tisiphone’a Karşı Boss Dövüşü için Genel Tavsiye

Oyuncuların Tisiphone’a karşı kullandıkları yapı, kendi tarafında yeterli menzil ve hıza sahip olduğu sürece çok önemli değil, çünkü bu, oyuncuların güçlü saldırıları arasındaki boşluklarda patrona ayak uydurmasını ve ona zarar vermesini sağlayacaktır. Bu nedenle, oyuncular karşı saldırılarını serbest bırakmadan önce Tisiphone’nin saldırılarını tahmin etmeye ve bunlardan kaçınmaya daha fazla odaklanmalıdır.

Saldırı Analizi – Yeşil Ateş Sütunları (Columns Of Green Fire)

Bu saldırıyı gerçekleştirmeden önce, Tisiphone aynı noktada kalacak ve önünde doğrusal bir düzende (veya üçüncü evresinde çevresinde üç yönde) büyük, koyu halkalar belirirken bir an için hızla dönecektir. Bu daireler, yeşil ateş sütunlarının nerede görüneceğini önceden haber verir, ancak çok uzun süre kalmazlar, bu yüzden bu hareketin zarar veren kısmı yerden patlamadan önce yoldan çekildiğinizden emin olun.

Saldırı Analizi – Tek Kanat Yakın Dövüş Saldırıları (Single-Wing Melee Strikes)

Bu ardışık yeşil eğik çizgiler, Tisiphone’nin tekil kanadını uzun bir süre havaya kaldırmasının ardından gelenlerdir. Oldukça fazla zarar verebilirler ve eğik çizgiler hızlı bir şekilde art arda yapıldığından, bu saldırıya yakalanırlarsa oyuncular kaçınılmaz olarak birden fazla tarafından vurulacaktır. Bu yakın dövüş saldırılarından zarar görmemenin en iyi yolu, kanadını önünde havaya kaldırdığında boss’tan uzaklaşmaktır.

Saldırı Analizi – Atılgan Küre Saldırısı (Dashing Orb Attack)

Çok tehdit edici görünmese de, çok az telgraf çekildiği için muhtemelen oyunculara en fazla zararı verecek hamle bu. Tisiphone’nin yeşil enerji kürelerini fırlatırken hızla ilerlemeden önce yapacağı tek şey, kaotik savaş sırasında görülmesi çok zor olabilen elini kısaca kaldırmaktır. Bu nedenle, bu saldırıdan zarar görmekten kaçınmak isteyen oyuncular, boss’un yanında veya arkasında kaldığından emin olmalıdır. Sadece bu saldırı ile ilerleyecek ve ayrıca, küreler onun atılma yönünden (hem sol hem de sağ) dikey bir açıyla fırlatıldığından, biri boss’un arkasındaysa oyuncuya vuramayacaklar.

Saldırı Analizi – Dönen Küre Saldırısı(Spinning Orb Attack)

Atılan Küre Saldırısının tersine, bu dönen varyant, muhtemelen daha fazla oyuncunun atlatması için en kolay olanıdır, çünkü Tisiphone, dışarı doğru hareket eden yeşil küre benzeri parçacıkları biraz yavaş yayarken, yerinde döner. Bu saldırıyı atlatmak için patrondan uzak dur ve orblar kökenlerinden daha uzağa giderken boşluklardan gizlice geç.