Valheim Zırh Nasıl Özelleştirilir?

Valheim Zırh Nasıl Özelleştirilir ; Valheim oyuncuları bunu kaçırmış olabilir, ancak Viking’den ilham alan hayatta kalma oyununun sınırlı sayıda zırh öğesini özelleştirmek için bazı seçenekleri var.

Valheim, Steam’e gelen en yeni hayatta kalma oyunu. Bu İskandinav mitolojisiyle dolu Valheim, diğer birçok hayatta kalma oyunu gibi, daha güçlü ve daha güçlü düşmanlarda hayatta kalmak için daha iyi zırhları yükseltmek ve inşa etmekle ilgilidir. Ancak oyuncular bunu yaparken iyi görünmek de isteyecekler, bu yüzden buna izin veren zırh parçalarını özelleştirmeleri gerekiyor.

Valheim Zırh Nasıl Özelleştirilir?

Özel Zırh Parçaları

Oyuncular, Valheim’da yalnızca belirli zırh parçalarını özelleştirebilirler ve bu özelleştirmeler için seçenekler şu anda çok sınırlıdır. Birçoğu, Valheim’de yapılacak olan Hearth and Home güncellemesinin daha fazla renk seçeneği ekleyeceğini umarken, oyuncuların şimdilik mevcut olanlarla yetinmeleri gerekecek. Valheim’ın mevcut durumunda özelleştirilebilen parçalar aşağıdaki gibidir:

  • Bantlı kalkan
  • Demir kule kalkanı
  • Kara metal kule kalkanı
  • Kara metal kalkan
  • Gümüş kalkan
  • Ahşap kalkan
  • Ahşap Kule kalkanı
  • Keten Pelerin

Bir Kalkanı veya Pelerini Özelleştirme

Bir zırh parçasını özelleştirmek için oyuncuların onu sıfırdan yapması gerekecek. Halihazırda yapılmış bir parçayı değiştirmenin bir yolu yoktur; Oyuncular pelerinleri veya kalkanları için bir renk seçtiklerinde, onlara yapışırlar. Oyuncular, kalkan veya pelerin oluşturmak için Forge veya Valheim Workbench’lerini kullanırken, bir renk kombinasyonu seçmelerine izin veren üretim menüsünün üst kısmında bir “Stil” düğmesi vardır.

Renk Seçimleri ve Kombinasyonları

Seçilen kalkan veya pelerine bağlı olarak, oyuncuların renk kombinasyonları için dört ila yedi seçeneği olacaktır. Tahta ve şeritli kalkanın her birinin dört seçeneği vardır, keten pelerin beş adettir ve kalkanların geri kalanı yedi renk ve desene sahiptir. İşte şu anda Valheim’da bulunan renkler;

Keten pelerin ,Füme balık pelerininden veya Valheim’ın soğuğa dayanıklı Kurt Zırh setindeki pelerininden herhangi bir ek koruma sağlamaz ve aynı sıcaklığı ve soğuğa karşı korumayı sunmazken, oyunda özelleştirilebilir tek giyilebilir üründür. zanaat için istenen bir öğe. Oluşturmak için eritilmiş gümüş ve keten gerekir; oyuncular, onu yaratmak için gereken keteni elde etmek için Ovalar biyomunun tehlikelerine göğüs germiş olmalıdır.

Oyuncuların ayrıca, Dağ biyomunun patronu Moder tarafından düşen eşyalardan yalnızca birinden yapılabilecek bir zanaat masasına da ihtiyaç duyacaklar.

Ancak oyunun başında oldukça basit malzemelerle kişiye özel kalkanlar yapılabiliyor. Ve oyuncuların kalkanlarından herhangi birini (bronz kırıcı hariç) bazı güzel ve çok Viking benzeri desenlerle özelleştirebilmesi, Valheim dünyasında harika bir gizli bonus.