MONOPOLY V1.4.7 MOD APK – Tüm Kilitler Açık

MONOPOLY V1.4.7 MOD APK – Tüm Kilitler Açık ; taktik, ticaret ve yönetim oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Marmalade Game stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.

MONOPOLY V1.4.7 MOD APK – Tüm Kilitler Açık

Genel Bakış Bilgileri

Uygulama Adı: Monopoly
Yayıncı :Marmalade Game Studio
Boyut: 113M
En Son Sürüm :1.4.7
MOD Bilgisi :Sınırsız Para / Kilitsiz
Google Play’den indirin
Güncelleme: 12 Mart 2021

MONOPOLY Hakkında

Amacınız oyun alanı üstünde zar atarak uygun sayıları denk getirmek, hamleler yapmak, ticari kararlar vermek ve rakiplerinizin iflas etmesini sağlamaktır. Monopoly içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açık olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm oyun alanlarını ve taşları kullanabilirsiniz. Gerçek rakipler, farklı ülkelerden oyun masaları, özel karakterler ve dahası sizleri bekliyor. Monopoly v1.4.7 sürümünde yeni Tokyo teması ve yeni ortamlar sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Monopoly Play Store’da 41.99TL’dir. Oyun alanı üstünde TÜRKİYE seçilebilir.

Popüle masa oyunu

Bahsettiğim oyun, doğrudan mobil cihazlarımızdaki “Monopoly” dir, böylece oyuncular oyunu her zaman, her yerde oynayabilir. Bu oyun, “Marmelat Oyunu” adlı ünlü bir şirket tarafından üretilmiş ve yayınlanmıştır, bu, Bulmaca türündeki oyunlarda uzmanlaşmış bir şirkettir. Bu üretici tarafından yaratılan bazı önemli oyunlar “Sudoku Multiplayer”, “The Game of Life” ve diğerleridir. Oyuncular bu oyuna geldiğinde, oyuncu daha önce çocukken yaşadıklarıyla aynı duyguyu yaşayacaktır. Bu oyun oyuncuların gelip deneyimlemesi için çok değerlidir, inan bana oyuncular hayal kırıklığına uğramayacaklar.

OYNANIŞ

Oyunun oynanışı ve ayrıca oyunu oynarken kuralları, oyunculara gerçek bir his vermek için gerçeğe kıyasla çok fazla değişiklik yok. Bir oyun başladığında, oyuncu temsili maskotunu “Git” kutusuna yerleştirecek ve zarlar sırayla yuvarlanmaya başlayacak ve oyuncuyla başlayacaktır. İki zar olacak ve bir oyuncunun yapacağı hamle sayısı oyuncunun sahip olduğu puan sayısına bağlı olacaktır. Oyunda yirmi sekiz özellik, üç Şans hücresi, üç Topluluk Sandığı kutusu, bir Lüks Vergi kutusu, bir Gelir Vergisi kutusu dahil olmak üzere toplam kırk farklı hücre bulunuyor. Ayrıca sehpamızın dört köşesinde dört kare var: Oyuncuların kullanması için GO, Jail, Free Parking ve Go to Jail. Oyun başladığında, oyuncuya oyunda gayrimenkul alanlarına yatırım yapabilmesi için banka tarafından bir miktar sermaye verilecek. Tüm tur oynar ve Go kutusuna geri dönerseniz, oyuncu kullanmaya devam etmesi için ek bir 200 $ alır. Bu miktar oyuncuya, oyuncunun kazandığı miktar kadar banka tarafından ödenir.

İstediğiniz şekilde alın,satın ve planlayın

Gayrimenkul alıp satmak, oyuncuların bu oyunda çok para kazanmasını sağlayan şeydir. Bir oyuncunun maskotu bir durakta, arsada veya oyun alanında durduğunda, kimse yoksa, oyuncu onu satın alabilir. Bunları satın alabilmek için oyuncuların bankaya para ödemesi gerekir ve ardından oyuncu o yere sahip olmak için bir lisans alır. Oyuncu o alanı satın almak istemezse, banka müzayede yöntemiyle satış yapacaktır; Araziyi satın almak için herkes bu müzayedeye katılabilir. Oyuncu zaten bir alana sahipse, diğer oyuncular bu alanın dışına çıkarsa, oyun tarafından öngörülen kira ödemeleri gerekecektir.

Oyunda ayrıca oyuncunun beklemesini beklemeye değer iki tür şemsiye vardır, eğer şanslıysa oyuncu kolayca kazanabilir, yani Şans, Topluluk Sandığı. Oyuncu bu kutulara ulaştığında, oyuncuya bir kart verilecek ve oyuncunun içindeki gereklilikleri yerine getirmesi gerekir. Belki şanslı oyuncu bankadan para alırsa, ancak şanssızsa, oyuncu hapse girebilir. Kartın gerekliliklerini tamamladıktan sonra kart kaybolacak, ancak bir tane var, oyuncu kullanmazsa kaybolmayacak, yani “hapisten bedava çık”.

Oyuncu iflas ettiğinde kaybeder, yani oyuncunun artık herhangi bir varlığı kalmaz. Kazanan, iflas etmeyen son oyuncu olacaktır, ancak oyuncu zamanı ayarladıysa, süre dolduğunda en zengin kazanan kazanır.

“Tekel” sadece normal eğlence için bir oyun değil, aynı zamanda oyuncuların doğru hamleler yapmak için çok düşünmesi gerekecek. Ancak bu oyunda şans da kazananın kararını etkileyen bir faktördür. Şans varsa, oyuncu kolayca kazanır, ancak oyun sırasında şanslı olmazsa, oyuncu kaybedecektir. Bu, oyuncuların arkadaşlarıyla partilerde veya boş zamanlarında oynayabilecekleri çok ilginç bir oyundur.

MONOPOLY V1.4.7 MOD APK – Tüm Kilitler Açık İNDİR

Monopoly v1.4.7 MOD APK İNDİR – 163MB

YEDEK LİNK

 

KURULUMU

Monopoly v1.4.7 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Monopoly 1.4.7 hile apk : oyun içindeki gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açıktır.