PUBG Mobile Lite Ulaşılması En Zor 5 Ünvan

PUBG Mobile Lite Ulaşılması En Zor 5 Ünvan ; PUBG Mobile Lite’ın bir görevin tamamlandığı her seferde ortaya çıkan başarı ünvanları gibi bazı özel özellikleri hala kalır ve tüm ünvanlara kolayca ulaşılamaz.Bu yazımızda o ünvanlar nelerdir ,nasıl ulaşılır öğreneceksiniz.

Düşük kaliteli akıllı telefon kullanan birçok oyun oyuncusu için orijinal olanın bozulmuş versiyonu olarak bilinen PUBG Mobile Lite mükemmel bir seçenektir. Bu sürüm, düşük görsel kalite dışında orijinal sürümden farklı bir şey değildir.

Ancak görünüşe göre, her görev tamamlandığında ortaya çıkan başarı başlıkları gibi bazı özel özellikler hala kalır ve tüm başlıklara kolayca ulaşılamaz. Dövüşe katılmadan önce hazırlanmak istiyorsanız aşağıdaki liste size çok yardımcı olacaktır.

PUBG Mobile Lite Ulaşılması En Zor 5 Ünvan

# 1 Tavuk Uzmanı (Chicken Expert)

Platin kademe içinde veya üstünde klasik bir solo maç kazanmak bir zorunluluk olduğu için bu unvana ulaşmak kesinlikle zor. Ek olarak, rakipler AR’ler, SMG’ler, Pompalı Tüfekler, Araçlar, El Bombaları gibi birçok silahla yere serilmelidir. Görünüşe göre, süreç tonlarca çaba, ısrar ve pratik gerektiriyor.

PUBG Mobile Lite Ulaşılması En Zor 5 Ünvan
PUBG Mobile Lite Ulaşılması En Zor 5 Ünvan

# 2 Komando

Commando, oyuncuların sabrını ve yeteneklerini, Platinum içinde veya üzerinde veya üzerinde klasik solo maçların 50 silahsız zaferinde değerlendirerek test etmek için kullanılan başlıktır. Ancak kask, yelek veya sırt çantası gibi temel araçları kullanmadan bir maç kazanmak neredeyse söz konusu değildir, bu nedenle bu unvana ulaşmak çok daha zordur.

# 3 Keskin Nişancı

Önceki başlık gibi, Sharpshooter da oyuncuların yeteneklerini merhamet etmeden test ediyor çünkü bunu başarabilenlerin Platin kademe içinde ya da üstünde olması gerekiyor. Tekli bir maçta 50 metrede üç düşmanı kafadan vurarak arka arkaya devirmek zorundadırlar. Dürüst olmak gerekirse, bu başlık oldukça ezici ve sürekli çaba gerektiriyor.

Sharpshooter Pubg Mobile Lite

# 4 Efsanevi Moda

Bu unvan, en az 50 efsanevi kıyafete sahip olanlara verilir, bu yüzden oyuncuların kazanmak için bir servet harcaması gerektiğinden en mantıksız olduğu söylenir. Şu an için çok az insan Efsanevi Moda unvanını alıyor.

Mythic Fashion

# 5 Görev Üzerine

Tüm önemli kilometre taşlarını tamamladıktan sonra oyuncular “Görev Üzerine” unvanını alacaklar. Zorlu gereksinimler nedeniyle, bir kimse onu almak istiyorsa, çok büyük çaba sarf etmek ve hatırı sayılır bir zaman harcamak zorundadır.

On A Mission Title Pubg Mobile Lite

 

 

PUBG Kazanmak için 5 Taktik 2021