Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK – Отпакува

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK – Отпакува е една од популарните игри на Android платформата, произведена од СЕГА, која треба да ја додадам тековната верзија за моите наставници кои сакаат фудбал, игри за стратегија и тимски менаџмент.Football Manager 2021 Mobile v12.2.0 MOD APK Врската можете да ја најдете во нашата статија.

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK – Отпакува

Информации за преглед

Име на апликацијата: Фудбал менаџер 2021 Мобилен
Издавач: СЕГА
Тип: Симулација
Димензија: 590M
Најновата верзија : 12.2.0
Информации за МО: Платено / Бесплатен шопинг
Преземи: Google Play
Ажурирање: Февруари 23 2021

За Mobile Manager 2021 Mobile

Вашата цел е да играте натпревари со тимот што го водите со менаџерски карактер кој го контролирате, да се занимавате со сите технички и финансиски работи и да правите успешни трансфери. Поради општите ограничувања во Football Manager 2021 Mobile, нудам MOD APK, односно отклучени пакети кои се продаваат за вистински пари. На овој начин, можете да го користите уредникот, човек за пари, тренирање злато, да се придружите на таблата, пакетот предизвици, карактеристиките на супер ѕвезда и да уживате во играта максимално. Ве очекуваат детален систем за симулација, илјадници фудбалери со вистински имиња, различни работни места за вашиот клуб и многу повеќе. Долгоочекуваното ажурирање на трансферот е воведено во Football Manager 2021 Mobile v12.2.0. Графиката е 2D и квалитетот на звукот е добар. Контролите може да се обезбедат со два прста. Football Manager 2021 е 79.99 TL во Mobile Play Store. Достапна е поддршка за АНГЛИСКИ јазик.

ИЗГРАДЕТЕ И РАЗВИВАЈТЕ ГО ВАШИОТ ФУДБАЛЕН КЛУБ

Клуб кој се смета за втор дом за сите играчи ќе создаде сосема нов клуб со вашата омилена земја. Следно е регрутирање играчи кои ќе ги исполнат минималните услови за натпревари, а системот за управување ќе ве запознае со основните чекори на играта. Во иднина, ќе треба да се грижите за сè како што се поставување натпревари, регрутирање и управување со членови, обука и надградба на членови, развој и подобрување на клубот за подобра средина. Играта на играта изгледа бесконечна и забавата постојано ќе се зголемува за да се обезбеди вистинско чувство при управувањето со тимовите.

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK

Ангажирајте СУПЕРЅВЕДИ НА СВЕТОТ НА ФУДБАЛОТ

Регрутирањето членови за клубот е едноставно и ќе поминете низ интервјуа за да ја соберете статистиката на кандидатот. Фудбалерите ќе бидат поделени во различни рангови, цените, платите и тренерските трошоци ќе варираат. Суперѕвездите на фудбалскиот свет можат да бидат регрутирани преку среќа или настани или кутии за плен каде што треба да го дадете најдоброто од себе. Се разбира, колку повеќе вашиот клуб расте и се развива, толку подобро играчите ќе вежбаат и ќе ви ветуваат повеќе приходи или слава на натпреварите.

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK

ОРГАНИЗИРАНИ НАТПРЕВАРИ И ФОРМАЦИИ

Сите фудбалери мора да играат постојано, дури и еднаш во животот, така што вие имате право да ги организирате и изберете најпотенцијалните натпревари за клубот. Следниот чекор е тактиката и процесот на креирање состави што им овозможува на играчите да го изберат главниот стартен состав за највисока стапка на победа. Симулациската механика на играта ќе примени многу елементи на среќа, но неколку ќе зависат од вашата способност да командувате за време на натпреварот. Исто така, играчите можат да ја паузираат играта за да ги заменат играчите во текот на полувремето бидејќи може да има некои повреди или да ја спасат издржливоста во следното полувреме. Симулацијата на играта со фудбалски спортови е апсолутна за да ви даде вистински емоции додека ги гледате вашите ученици како се борат.

ИНВЕСТИРАЈТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ПОБЕДАТА

Главниот извор на збирки за играчите се спонзорите на светот, а не натпреварите, така што играчите можат силно да го заштитат и развиваат клубот. Изворите на финансирање се класифицирани во многу различни нивоа, и колку е поголема вашата репутација, толку е поголем изворот на финансирање. Со расположливото финансирање, можете да подигнете, подобрите, тренирате и подобрите квалитетот на животот на секој член за да постигнете најдобри перформанси во секоја игра. Се разбира, ако успеете да го добиете натпреварот, вашиот фонд ќе се размножи повеќекратно и ќе донесе многу богатства.

ВОЗБУДЛИВИ ТУРНИРИ И НАСТАНИ

Големите настани како турнири, лиги, па дури и светски првенства секогаш се одржуваат во светот на фудбалот и уживајте во целосната суштина на професионалните фудбалски натпревари. Настаните и мисиите се најважните моменти на играта бидејќи ги градат вашите тренерски вештини и вклучуваат многу вредни клупски награди. Постои дури и шанса да се регрутираат престижни и добро познати играчи кои го засилуваат главниот ростер на клубот. Локациите на турнирите можат да ви дадат многу светла иднина, но нивните предизвици и предизвици се огромни, дури и ако наидете на поголеми клубови во текот на кампањата. Ако некој играч успешно победи на кој било турнир, клубот ќе се развива и значително ќе се издигне.

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK

Играта на FM2021 Mobile е течна и разновидна, доаѓа со префинет интерфејс што му дава многу реализам и професионализам на менаџерот. Играта постојано се ажурира со нови содржини за играчите да уживаат, како што се турнири, настани и предизвици. Механизмот за управување покажува и професионалност, а играчите можат директно да ја контролираат играта дури и без да го контролираат ликот преку аркадниот систем.

FM2021 Mobile е развиен и изграден да личи на оригиналната игра за компјутер, но со оптимизиран интерфејс и мотор за игри за да одговараат на сите мобилни гејмери. Ако сте љубител на спорт или фудбал или сакате рачно да управувате со познати играчи, FM2021 е подготвен да ви го даде најдоброто чувство за менаџер.

Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK – ја отпакува најновата верзија

Преземете Football Manager 2021 Mobile V12.2.0 MOD APK – Отпакува

Преземете Football Manager 2021 Mobile V12.2.0

РЕЗЕРВЕН ЛИНК