Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) – бесплатна облека и предмети!

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) – бесплатна облека и предмети!; Најновите промо кодови на Roblox вклучувајќи бесплатни Roblox коса, облека, кошули, облека, капи, кожи и повеќе...

Промо кодови на Roblox Ги обезбедува најдобрите работи во животот: бесплатни работи. Едноставно кажано, можете да ја користите оваа стилска мешавина од мали букви и бројки за козметички производи што ќе му помогнат на вашиот лик Roblox да изгледа супер кул. Имајќи предвид дека козметиката често чини вистински пари и секако не е евтина, ние сме прилично среќни што постои начин да добиете барем неколку од овие артикли бесплатно.

Значи, каде ги добивате овие бесплатни промо кодови на Roblox? Овде, во Pocket Tactics, ги наведовме најновите шифри што можете да го добиете овој водич на едно место.

Затоа, подолу ќе ги наведеме сите бесплатни промотивни кодови и ќе објасниме точно како можете да ги користите. Исто така, планираме да го ажурираме овој водич со најновите промотивни кодови што е можно поскоро, затоа ви предлагаме да го обележите овој водич и да проверите дали сакате бесплатни работи на Roblox.

Список на промо кодови на Roblox 2021 година

АРКТИЧНА НИНЏА КАПА МАЧКА

Мачка носи капа што изгледа како шлем од вселенски костум

Можете да го добиете овој фантастичен наслов со внесување на кодот подолу на страницата со промотивен код на Roblox.

Промо код на Роблокс: RIHAPPYCAT2021

КАПА ПУТЕР И ЖЕЛЕ ОД КИКИРИКИ

 

Играчите на Roblox кои поседуваат Amazon Prime или познаваат некој што ќе им дозволи да позајмат членство на Amazon Prime, може да ја добијат оваа нова капа бесплатно со Prime Gaming.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ВОЛ

Можете да го добиете овој специјален божиќен додаток за раменици со одење на страницата на продавницата на Roblox подолу и допирање на „купи“.

ДЕН НА БЕЗ ИНТЕРНЕТ 2021 КАП

Ако го сакате овој стилски бејзбол капа, одете на оваа страница во продавницата за аватари на Roblox и допрете „купи“.

ROBLOX EMOTES

Додадовме некои емоции на списокот за да им дадеме на новите играчи повеќе начини да се изразат. Можете да најдете опции за кревање раменици, поздрав, стадион и поклонување бесплатно во продавницата „Аватар“.

СНЕГОПОКРИЕНИ Мразени крилја

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) - бесплатна облека и предмети!

Можете да ги добиете Snow Covered Ice Wings од страницата за грабеж на Prime Gaming Roblox.

МЕЃУНАРОДНИ ФЕДОРАСИ

Ако сакате да добиете стилска интернационална Федора за Виетнам, Турција, Аргентина или Колумбија, само следете ги врските за секоја земја, најавете се и допрете „Земи“.

ПОДГОТВЕН ИГРАЧ ДВЕ кошула и резервира

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) - бесплатна облека и предмети!

Овие козметички производи поврзани со Ready Player Two се достапни од Mys7erious Place. Сè што треба да направите е да влезете во играта и ќе ви го дадат дресот на Ready Player Two и Mys7erious Book.

ЧАСОВНИК

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) - бесплатна облека и предмети!

За да го добиете овој прекрасен штит кој изгледа како Zelda, се што треба да направите е да играте Beat the Scammers. Погрижете се да пронајдете и правилно да одговорите на десет прашања во играта, а потоа ќе ја добиете оваа ставка и значка.

СТАРА ГРАДСКА КАУБОЈСКА КАПКА

Оваа каубојска шапка со одличен изглед можете да ја добиете бесплатно со следење на оваа врска до продавницата и притискање на копчето „купи“.

ПАЈКА КОЛА

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) - бесплатна облека и предмети!

Пајакот Кола е чудно мало милениче кое ќе ви седи на рамо. Добијте го со внесување на кодот подолу:

Промо код на Roblox: СПИДЕРКОЛА

ВЕЛИ ПТИЦАТА

Список на промо кодови на Roblox 2021 (март) - бесплатна облека и предмети!

Исто така, можете да ја натерате познатата птица на Твитер да седне на вашето рамо со внесување на овој код:

Промо код на Roblox: TWEETROBLOX

 

ШТО СЕ ПРОМО КОДОВИ на ROBLOX?
Промо кодовите на Roblox ви даваат бесплатни работи на Roblox; вообичаено бесплатна козметика што можете да ја опремите за да му помогнете на вашиот аватар да се истакне од толпата.

КАКО МОЖАМ ДА ГИ КОРИСТАМ ПРОМО КОДИТЕ на ROBLOX?
За да го откупите вашиот код, посетете го делот за промотивни кодови на официјалната страница на Roblox, најавете се и внесете го вашиот код во соодветното поле.

КАКО МОЖАМ ДА ДОБИВАМ ДРУГИ БЕСПЛАТНИ ПРЕДМЕТИ НА ROBLOX?
Ако бесплатната козметика е добра за вас, постојат голем број алтернативни начини да ги добиете кои не вклучуваат промотивни кодови на Roblox. Продавницата Roblox е добро место за почеток бидејќи можете да ја промените категоријата на цени на најниска и да ги прегледате сите бесплатни артикли достапни таму. Настаните и дигиталните понуди се исто така одлични начини да се добијат некои бесплатни услуги на Roblox, бидејќи Roblox често ќе води партнерства како Prime Gaming или Verizon.