Last Day on Earth Survival MOD APK 2021 – V1.17.8

Last Day on Earth Survival MOD APK 2021 – V1.17.8 , е една од популарните игри на Android платформата, произведена од KEFIR, која треба да ја додадам тековната верзија за моите наставници кои сакаат авантура, опстанок и игри со отворен свет. Како да ја преземете најновата верзија на Last Day on Earth Survival, што е Last Day on Earth Survival, Last Day on Earth Survival APK врската за преземање со вас.

Last Day on Earth Survival MOD APK 2021 – V1.17.8

Информации за преглед

Име на апликацијата: Последниот ден на Земјата: Опстанок
Издавач: Кефир!
Тип: Преживување
Димензија: 320M
Најновата верзија : 1.17.8
Информации за МО: Многу карактеристики
Преземи: Google Play
Ажурирање: Февруари 11 2021

За последниот ден на опстанокот на Земјата

Вашата цел е да се борите со зомби, да воспоставите сопствен простор за живеење и да преживеете во опасниот свет во кој се наоѓате со ликот што го контролирате. Поради финансиските проблеми и општите потешкотии доживеани во Last Day on Earth Survival, јас го нудам MOD APK како поделена измамничка, бесплатна измамничка за занает, за да можете максимално да уживате во играта, да бидете непобедливи и лесно да ги неутрализирате вашите непријатели и зомби. Области што треба да ги истражувате, ве чекаат десетици опрема, агресивни зомби и многу повеќе. Настани и мисии за кинеската Нова Година ве чекаат во Last Day on Earth Survival v1.17.8. Графиката е 3D и квалитетот на звукот е добар. Контролите може да се обезбедат со два прста. Last Day on Earth Survival е преземен повеќе од 4.050.000 пати на Play Store.

Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT
Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT

Разурнат свет, последна надеж

Играта се одвива во уништен свет. Тоа е Дистопија каде сè пропаѓа и живеат само неколку луѓе. Last Day on Earth: Survival ја раскажува приказната за последните луѓе кои преживеале катастрофа во 2027 година. Чуден и моќен вирус брзо ја уништи целата цивилизација. луѓе кои напредуваат на земјата. Сега целата сцена е само руина, луѓето останаа само со многу малку, исцрпени ресурси и загадување.

Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT
Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT

Играчите ќе ја играат улогата на последните преживеани на оваа планета. Сите се мртви, но сè уште трепеливо ги преживуваат последните денови. Секој мора да умре, но никогаш не се откажувај. Овие луѓе мора да се обидат да избегаат од засолништето за да ги најдат неопходните работи за нивниот живот. Покрај тоа, жестоки се судирите со зомби инфицирани од злобниот вирус. Оружјето и муницијата се исто така работи што тие мора постојано да ги собираат. Дури и кога сè е правилно подготвено, тие сепак треба сами да го изработат оружјето. Колку дена можете да го преживеете ова патување? Одговорот никој не го знае. Само играјте ја играта!

Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT
Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT

Мора да се живее по секоја цена

Ако дојдовте на овој свет, играчите ќе мора да се обидат да преживеат по секоја цена. Прво, играчот треба постепено да научи сè и постепено да разбере како да преживее. Прво треба да обрнете внимание на вашата важна статистика. Освен што треба да пиете вода за да останете активни во текот на денот, треба да јадете за да имате енергија. Треба да спиете и по напорно патување кога потребите на вашето тело се доволни. Играчите исто така треба да носат непроценливи ресурси. Вашето изработка е вреден материјал за вас за создавање оружје и транспорт на различни видови.

Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT
Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK – MEGA CHAT

Немаше момент на мир за време на ова патување. Зомбите секогаш создаваат страв кога ќе се појават. Во тешки количини и мрчење ќе ве бркаат до крај. Сè додека не нападнете и не создадете доволно простор за да трчате на безбедно, овој кошмар ќе се појави. Ако ги каснат, ќе изгубите, вашето тело ќе се претвори во зомби. Сè што е лесно достапно и може да се користи за борба, може да се користи... палка или патен знак? се е во ред!

D0knWCsNMpqWq6Teym2K_yND1_hGU8BTyrq-_VdPh1cBuRfP_FhogNLicN2UZSWPHN8=w1000 (1000×562)

Изградете си цврсто засолниште за да се заштитите себеси и вашите пријатели

Не мора секогаш да излегувате и да вршите опасна работа во текот на целиот натпревар. Последниот ден на Земјата: Опстанок Тоа е вистинска игра за преживување, па мора да спиете. Ако сакате да имате сила да се борите со вашите непријатели, тоа е една од работите што мора да ги правите редовно и редовно. Затоа, треба безбедно да се постави засолниште. Ако не е доволно безбеден, ќе бидете убиени кога ќе бидете ранливи. Освен тоа, кога треба да подготвите оружје и да планирате тактика, потребно ви е безбедно место. Изградете го вашето засолниште многу цврсто. Покрај тоа, цврстиот ѕид не секогаш обезбедува добра одбрана. Нападот е крајната одбрана, така што на кампот му требаат повеќе отровни стапици. Можете да поставите големи бомби или да најдете начин да го убиете противникот одеднаш.

Last-Day-on-Earth-Survival-Cheats-Hack-Tips-Guide.png (1600×900)

Уништете ги околните сали и ограбувајте предмети брзо

Вистината е дека не си единствениот што живее на овој свет. Луѓето во близина, исто така, постојано се борат за опстанок и раст. Ресурсите се ограничени и оние околу вас кои се успешни ќе бидат ранливи. И конечно, тие неизбежно ќе бидат нападнати и ќе им го земат целото богатство. За да не се случи тоа, мора постојано да објавуваме војна, да ги контролираме двете страни и да развиваме воени сили. Во принцип, треба да се грижите за себе и да не дозволите да се изгубите од силите околу вас.

Места на настани Руинирана лабораторија и комбе на научниците

Ова ќе бидат последните места за да се предизвикате себеси. Ова е најочигледно во претстојното ажурирање на сезоната. Овие места се сместени во подобрена тема со нови дела кои му даваат уникатно чувство. Со вакви игри, всушност ќе добиете прилично голема награда. Згора на тоа, играчите ќе тестираат нови стратегии на сосема уникатни терени кои претходно не биле достапни.

Да го извести : Ако сте играле cheat претходно и сакате да продолжите таму каде што сте застанале, инсталирајте ја новата верзија cheat apk-датотека без да ја избришете старата игра со измами.

УЈАРИ : Исто така, копирајте ја папката „zombie.survival.craft.z“ во Android/data и залепете ја на друга локација на вашиот уред, за секој случај да направите резервна копија на вашиот напредок.

УЈАРИ : целата опрема во играта е отклучена на ниво, обрнете внимание на списокот подолу кога CRAFT, инаку вашиот напредок може да биде скршен.

УЈАРИ : производителот сега ги зголеми мерките против измами, ако се најавите на Сектор 7, вашиот напредок во играта може да биде нарушен и нема да можете да се најавите, ќе мора да избришете и инсталирате и да започнете одново.

Last Day on Earth Survival MOD APK 2021 – V1.17.8 најнова верзија

Преземете го Last Day on Earth Survival MOD APK 2021 – V1.17.8 за Android

Преземете го Last Day on Earth Survival V1.17.8 MOD APK за Android

РЕЗЕРВЕН ЛИНК