Преземете ја најновата верзија на Parking Master Multiplayer 2 APK

Конечно, Parking Master Multiplayer 2 е со вас! Сè во едно: мултиплеер, отворен свет, графика од следната генерација и вистинско искуство за паркирање. Изберете го вашиот карактер, купете го вашиот автомобил и почнете да си играте со вашите пријатели! Ова не е обична игра за паркирање на автомобили. Развивме Parking Master Multiplayer според вашите желби. На овој начин, додадовме паркирање, трки, дрифтинг, играње улоги и повеќе заедно со вистинско искуство за возење автомобил.

Преземете ја најновата верзија на Parking Master Multiplayer 2 APK

ОГРОМНА МАПА, РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ
Искуство за возење автомобил во градови, автопати, планини и многу повеќе. Истражувајте нови региони и завршете потраги низ целата карта.

ОТВОРЕН СВЕТ – ПОВЕЌЕ ИГРАЧ
Повеќе од само паркирање! Играјте со вашите пријатели во мултиплеер режим на отворен свет. Покажете ги вашите возачки способности, тркајте се со вашите пријатели и лебдете по улиците.

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ВИСТИНСКА ГРАФИКА
Графичкиот квалитет на оваа игра е многу повеќе отколку што се очекува од мобилната игра со автомобил. Вистинска физика, внатрешна камера и сосема нови автомобили. Искусете го вистинското искуство за паркирање како да сте во реалниот свет.

Parking Master Multiplayer 2 Слика од екранот 2

РАЗЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ И ВОЗИЛА
Повеќе од 120 опции за автомобили, можете да најдете различни автомобили како камиони, автобуси, амбулантни возила, противпожарни возила, полициски автомобили, такси, училишни автобуси. Има и класици, супер спортови, автомобили 4×4, модифицирани автомобили и многу повеќе. Изберете го вашето возило и почнете да играте бесплатно.

ПРЕЗЕМИ АПК

ПРИЛАГОДУВАЊА, МОДИФИКАЦИИ И НАДГРАДУВАЊА
Ве чекаат многу опции за прилагодување. Можете да го надградите моторот на вашиот автомобил, сопирачките, менувачот, издувните гасови и погонот како што сакате!
Слушајте реални звуци на моторот и надградете го вашиот автомобил на друго ниво!

ЗАДАЧИ ЗА ПАРКИНГ
Има повеќе од 150 мисии за зголемување на искуството за паркирање на автомобили. Играјте со различни возила и станете мајстор за паркирање со завршување на мисии во даденото време!
Оваа симулација за паркирање ќе ги однесе вашите возачки способности на друго ниво.

ТРГОВИЈА СО АВТОМОБИЛИ

Parking Master Multiplayer 2 од
Можете да купувате и продавате автомобили во режим на мултиплеер!

ТРКА
Натпреварувајте се со другите играчи во мултиплеер и покажете им кој е шеф. Запомнете, треба да го надградите вашиот автомобил пред трката!

ИГРАЊЕ НА УЛОГА
Можете да играте улоги со други играчи во режимот на отворен свет, благодарение на различните ликови, возила и мисии.

НАСТАНИ
Постојат различни настани во режимот на еден играч: хронометар, Drift и Parkour. Играјте ги овие настани, добијте награди и тргнете се да пронајдете скриени ковчези на мапата!

Играјте ја оваа игра за паркирање со повеќе играчи и уживајте во возењето! Тоа е потполно бесплатно!