Срцето за здравје на соништата – Симулатор на супервизор за здравствена заштита v2.2.9 (Mod Apk)

Срцето за здравје на соништата – Симулатор на супервизор за здравствена заштита v2.2.9 (Mod Apk) Одлучете се во одборот на градската мулти-специјалистичка здравствена установа и клинички центар и станете мултимилионер на установа за благосостојба! Сакаме да му посакаме добредојде на уникатниот здравствен менаџер на оваа здравствена установа симулатор: ВИЕ! Знајте, организирајте и координирајте ја нашата група на здравствени установи и направете се обучен менаџер и сакан доктор на овој санаториум!

Вратите на нашата здравствена установа се секогаш отворени. Времето не е проблем, итната помош на кој било санаториум сака да биде подготвена за нешто друго, вистинска игра за симулација на здравствена установа токму овде! Целосно трансформирајте го менаџерот со справување со само неколку типови на болни пациенти со лекари и медицински сестри и регулирајте го опсегот на цените на одделенијата за здравствена заштита: грижа за заштеда на средства, група за изнајмување, инвестирајте во напредни клинички алатки и регулирајте ги индустриските компоненти и здравствените усогласености за да се обезбеди дека давателот е огромен: ова е точна симулација за клиничко управување! Вашите одлуки ќе влијаат на целиот ваш здравствен систем!

Зашијте ги вашите пациенти како посветен хирург кој знае за лекови за срце. Тие најверојатно ќе ве молам една точка или две од вашиот дупчалка бод. Договорете се за лекови, станете спроведувач на соништата, сопственик на вашиот клинички центар и сфатете ги сите ваши бесплатни игри за здравствени установи во овој симулатор на здравствени установи!

– Измислување на правилен лек, дијагностика и итни служби
учи – научете да водите медицина и уникатни фармацевтски лекови и применети науки за да уживате во здрава игра
- Различни лекови и лекови за лекување на болести и повреди исто како во лекарските и велнес игрите
создавај - биди искрен Правилно планирање на репутацијата што целосно го третира вашиот дизајн и болните пациенти со групни и клинички алатки.
– Излечете ги сите болести и повреди во операционата сала или користете други лекови
– Медицинска сестра во аптека е решение за болеста на болните
понуди – Натпреварувајте се со другите болници во градот, бидете задоволни со оваа игра во санаториум
– Излезете, вашата брза помош брза на лекување од дрога и лекува повеќе луѓе
- Огромна мешавина на менаџери на здравствени установи, лекари, медицински сестри и теми за терапевтска симулација

СТАНЕТЕ НАЈДОБАР МЕНАЏЕР НА БОЛНИЦАТА ВО БОЛНИЧКИТЕ ИГРИ СО НАЈЗАБАВНИТЕ ДОКТОРСКИ ИГРИ
Измислите соби за третман на санаториум со лекари и медицински сестри за целосно доставување лекови и лекови на болните пациенти во оваа здравствена установа за игра. Направете простор и ангажирајте група мајстори за да го одржуваат објектот чист.

КВАЛИТЕТ НА ЗДРАВЈЕТО И БОЛНИЧКИ СРЕДИНИ Здравје
Обележете со решение за да го зголемите вашиот објект уште поголем и да бидете задоволни што ќе бидете подобри од кога било! Ставете се на местото на вистинскиот менаџер. Изразено како споредливо со вас повеќе нема да биде на половина пат низ игрите со лекари, но сепак ќе работи на точен сет на здравствени установи и проблеми со управувањето.
Ангажирајте лекари, медицински сестри, лекови и клинички алатки целосно за да им дозволите да лекуваат пациенти во неволја, да дијагностицираат бременост, да лекуваат повреди или силна треска, па дури и да учат уникатни лекови за коронарно срце. По дијагностички евалуации, медицинска сестра ќе ја излечи болеста на пациентот со апчиња и лекови.

ЧУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ СРЕЌНИ
Измислете напредни клинички инструменти, опрема за рендген и итни услуги во вашата здравствена установа за да испорачате клиничка здравствена установа. Ангажирајте огромни лекари, хирурзи и медицински сестри за да ги утешат луѓето меѓу последиците и да ја испратите вашата брза помош за итни случаи.
Темата на грижата за здравствените установи и терапевтската симулација несомнено ќе го воодушеви секој што бара игри за нега, лекар и здравствени установи!

Натпреварувајте се со другите тематски болници во вашиот град и измислите исклучително здрава установа во симулациски игри на игри за медицински сестри!. Знајте го вашиот дизајн и заработете одлична репутација како менаџер со потенцијално градење на најпродуктивниот, огромен и супериорен објект за социјална помош во градот!

Нашите игри за социјални установи се бесплатни за играње, но некои ставки во играта може да се купат за повеќе пари.
-
Уживајте во нашата игра со симулатор на здравствена установа на Фејсбук:
https://www.facebook.com/dreamhospitalgame/

Дури и ако сте задоволни да поставувате какви било прашања во врска со играта, ве молиме контактирајте со нас:
[заштитена по е-пошта]
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер
Болница од соништата - Симулатор за здравствен менаџер

СПРОТИВ:

Бесплатни неограничени дијаманти
Неограничени пари фати

– безусловно снемува злато и дијаманти за чување дури и ако златото и дијамантите се негативни

ПРЕЗЕМИ:

Срце за здравје на соништата – Супервизор за здравствена заштита v2.2.9 (Mod Apk) – RACATY ЛИНК

Срце за здравје на соништата – Супервизор за здравствена заштита v2.2.9 (Mod Apk) – ЛИНК ЗА ВОЗЕЊЕ

– Субвенционирани мостови –