Симс 4 Вампир Хитрини

The Sims 4 Vampire Cheats , The Sims 4 Transforming in a Vampire  ; Ги сакаме сите различни можности во играта The Sims 4 За обожавателите, еве неколку кодови за трансформирање на ликовите во вампири и за да им дадете моќ.

The Sims 4Некои од различните кодови за мамење во играта им дозволуваат на играчите да ги претворат ликовите во вампири. Не само тоа, постојат и различни кодови за да им се даде на вампирските ликови посебни способности и особини.

Измамник конзола за Sims 4 на тастатура CTRL+SHIFT+C може да се користи со притискање на копчињата.

Сепак, овие кодови може да се користат само со одредени надворешни информации што не се наоѓаат во играта. Така, за обожавателите на The Sims 4 кои сакаат да ги истражат сите различни можности со вампирски моќи, еве листа на куп различни кодови и што прават тие.

Симс 4 Вампир Хитрини

Симс 4 Вампир Хитрини
Симс 4 Вампир Хитрини

The Sims 4 Vampire Cheats - Преобразување во вампир

Кодот stats.set_statcommodity_BecomingVampire2160 ќе го претвори Sim-от во вампир за неколку дена. За инстант резултати, користете ја командата traits.equip_trait и потоа внесете ја шифрата trait_OccultVampire во конзолата. Ако играчите сакаат да ги вратат своите Sims во нормала, треба само да внесат својства.remove_trait и потоа да го внесат кодот trait_OccultVampire.

Исто така, постојат различни типови на вампири во Симс 4, секој со различни рангови.

stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 202 кодот ги претвора Симс во Мали вампири.

stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1058  кодот ги претвора симулациите во Master Vampires.

Конечно, stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1593  кодот ја максимизира лентата за рангирање на Sims Vampire.

 Вампирски сили

Bucks.unlock_perk BatForm Вистинската шифра 40961 {my target} му дава моќ на Vampire Sims да се префрли на форми на лилјаци.

Bucks.unlock_perk Халуцинира вистинскиот код 40961 {мојата цел} му дава моќ на Вампир Симс да халуцинира.

Bucks.unlock_perk VampiricStrength_Level3 Вистинската шифра 40961 {my target} му дава на Vampire Sim моќта и моќта на вампирската сила.

Bucks.unlock_perk AlluringVisage_3 вистинскиот код 40961 {мојата цел} дава вампирски шарм и волшебна моќ на Вампир Симс.

Bucks.unlock_perk VampireRun вистинската шифра 40961 {my target} му дава на Vampire Sims моќта на супер брзина.

Bucks.unlock_perk ManipulateLifeSpirit Вистинската шифра 40961 {my target} им овозможува на Vampire Sims да манипулираат со нивните животни духови.

Конечно, bucks.unlock_perk ResistanceSolis_Level3 вистинската шифра 40961 {mytarget} дава совршен отпор на сонце на Vampire Sims.

Карактеристики на вампирите

особини.опрема_особина команда и потоа Повратена човечност кодот им ја враќа човечноста на вампирите, правејќи ги да изгледаат поприродно за другите човечки симпатизери и најверојатно им е дозволено да пијат.

Мајсторот Функцијата опремена со код им дава натприродна контрола на вампирите, а командните овластувања на младенчињата сега секогаш ќе функционираат. Конечно, TrueMaster Функцијата опремена со код му дава на Симс уште поголема моќ за контрола на умот со поголем енергетски капацитет.