Forza Horizon 5: Nickname Değiştirme | İsim Nasıl Değiştirilir?

Forza Horizon 5: Nickname Değiştirme | İsim Nasıl Değiştirilir? Forza Horizon 5 oyuncularından başlangıçta bir ad seçmeleri istenir, ancak bu yazımızdaki adımlar izlenerek herhangi bir noktada değiştirilebilir.

Forza Horizon 5, oyuncuları uzun süre meşgul edecek birçok Etkinlik, Zorluk, Övgü, koleksiyon ve çok oyunculu mod içerir. Bu etkinliklerden herhangi birine katılmadan hemen önce, oyunculardan oyunun onlara atıfta bulunmak için kullanacağı önceden seçilmiş bir listeden bir isim seçmeleri istenir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce gerçek isim ve takma isim var, bu yüzden bazıları başlangıçta acele etmiş ve başlamak için can atmış olabilir. Forza Horizon 5’te oyuncunun adını değiştirmenin bir yolu var, ancak duraklatma ekranında bulunmayan belirli bir menüye gitmeleri gerekiyor.

Forza Horizon 5: Nickname Değiştirme | İsim Nasıl Değiştirilir?

Forza Horizon 5’te isim değiştirmek için oyuncuların “Festivalim” sekmesinden “Adınız”ı seçmesi gerekir. Buradan, Anna ve diğer karakterlerin bu seçimle oyunculara atıfta bulunmasını sağlamak için bir adın üzerine gelin ve seçin. İsim, oyuncuların istediği kadar değiştirilebilir.

Eve gitmek ve Festivalim menüsüne erişmek için oyuncular oyunu duraklatmalı ve “My Horizon” sekmesine gitmeli ve ardından “Go To Home”i seçmelidir. Bunu yapmak için önce Casa Bella’nın kilidinin açılması gerekiyor. Bu ilk ev ücretsiz olarak elde edilir, bu nedenle isim değiştirme özelliğine erişmek için Forza Horizon 5’te Kredi harcamanıza gerek yoktur.

Ancak diğer evlerin kilidi açıldığında, oyuncular onları evleri olarak ayarlayabilir. Bu, “Go to home” menü seçiminin onları Casa Bella yerine bu konuma götüreceği anlamına gelir. Bu, Forza Horizon 5’te hızlı seyahatin kilidini açmadan önce haritada hızla seyahat etmenin iyi bir yoludur.

Oyuncular evdeyken Forza Link İfadelerini, plakalarını değiştirebilir ve karakterlerini özelleştirebilir. Bağlantı İfadeleri, Forza Horizon 5’te haftalık Seri Mücadelelerini tamamlayarak veya kampanya Etkinliklerini ve Övgüleri tamamlayarak açılabilir.

Giysiler, gözlükler, saatler, ayakkabılar ve İfadeler gibi kozmetik öğelerin kilidi, bunları “Karakteri Özelleştir” menüsü, Forzathon Mağazası’ndan satın alarak ve Övgüler ve Etkinlikler tamamlayarak açılabilir. Ayrıca Krediler, arabalar ve kornaların yanı sıra Forza Horizon 5’teki patinajlardan ve Super Wheelspins’den de kazanılabilirler.

Forza Horizon 5’te isim değiştirmek de dahil olmak üzere tüm bu seçimleri kaydetmek için menülerden çıkın ve normal oyuna dönün. Oyunun değişiklikleri hatırladığından emin olmak için aynı menülerden tekrar eve giderek bir otomatik kaydetmeyi tetikleyin. Oyuncular oyunu yeniden başlattıklarında, Anna şimdi onları yeni isimleriyle karşılamalıdır.