Angry Birds Journey’deki tüm güçlendirici etkiler

Kilidini açtığınız her kuş kendi benzersiz hareketini sağlasa da, Angry Birds Journey ayrıca tek bir kuşu bile fırlatmadan bir sahnenin bölümlerini yok etmenize olanak tanıyan yeni bir oyun mekaniği içerir. Bu yetenek, güçlendirici etki olarak bilinir ve yalnızca Bölüm 1’in sonraki aşamalarını geçtikten sonra açılabilir. İşte Journey’de sahip olabileceğiniz tüm efektler ve ne yaptıkları.

Dondurucu rüzgar

Sahip olacağınız ilk etki, Chilling Wind güçlendiricidir. Bölüm 1’deki 39. seviyeyi tamamladığınızda, bu yetenek belirli bir aşamadaki her bir malzeme parçasını cama dönüştürecektir. Sonuç olarak, kuşlarınız yapıları eskisinden çok daha kolay parçalayabilecek ve aksi takdirde sahip olabileceğinizden daha az kuşla aşamaları bitirmenize izin verecek.

Ördek Yağmuru

İkinci olarak, 42. seviyede oyuncular Ördek Yavrusu Yağmuru güçlendirici etkisinin kontrolüne sahip olacaklar. Bu etki esas olarak havada yüksek blokları yok etmeniz gerektiğinde kullanılmalıdır, çünkü bir sahneye yukarıdan saldırmak için bir ördek barajını etkinleştirir. Ulaşılması zor iplere bağlı serbest balonlar veya yavru kafesleri ararken de mükemmel bir taktiktir.

Çiçek filizi

Ördek Yavrusu Yağmuru yukarıdan saldırmak için mükemmel olsa da, zemin kattaki yapıları yıkmak için Flower Sprouts etkisinden yararlanılmalıdır. 44. seviyede açılan bu güçlendirici, yapıların alt kısımlarının çoğunu ortadan kaldırmak için çimlerden çıkan bir çiçek ordusuyla size güç verir. Bu hareket, malzemelerin altına sıkışmış ateşböceklerini kurtarmaya çalışırken veya gizemli bir kutuyu vurmaya çalışırken en faydalı olduğunu kanıtlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir