Dan The Man v1.8.11 MOD APK 2021 – Para Hileli

Dan The Man v1.8.11 MOD APK 2021 - Para Hileli

Dan The Man v1.8.11 PARA HİLELİ APK, macera, piksel ve platform türündeki oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Halfbrick stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.Dan The Man v1.8.11 MOD APK 2021 – Para Hileli linkini yazımızın aşağısında bulabilirsiniz. 

Platform oyunları, oyun topluluğunda zaten iyi biliniyor. Bu günlerde çok eski olduğu için çok az oyun bu şekilde yapılıyor. Bununla birlikte, birkaç on yıl önce Mario Contra hissini yaşamak isteyen oyuncuların bir kısmı hala var. Dan the Man: Action Platformer kesinlikle dikkat etmeniz bir oyun olacak.

Dan The Man v1.8.11 MOD APK 2021 – Para Hileli

Genel bakış bilgileri

Uygulama Adı : Dan the Man
Yayıncı: Halfbrick Studios
Tür : Aksiyon, Arcade
Boyut : 75M
En Son Sürüm : 1.8.11
MOD Bilgisi : Sınırsız Para
İndirme : Google Play
Güncelleme : 10 Şubat 2021

Dan The Man Hakkında

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz garip dünya içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, arkadaşlarınız kurtarmak ve görevleri tamamlamaktır. Dan The Man içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, premium yani vip hileli, tüm karakterler kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonun kadar çıkarabilir, istediğiniz gibi geliştirmeleri yapabilirsiniz. Özel yetenekleriniz, farklı oyun modları, kostümler – silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Dan The Man v1.8.11 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Dan The Man Play Store’da 990.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Göz alıcı ve güncel grafikler

Dan the Man: Action Platformer, en yüksek kalitede olmayan grafikler kullanır. Konuşma sadece 2D, şu anda birçok aksiyon oyununda olduğu gibi 3D yok. Gördüğünüz tasarım genellikle 10 yıl önceki oyunlarda karşımıza çıkacak. Bu Piksel tasarım biçimi çok popüler olmuş ve birçok oyuna başarı getirmiştir. Pixel 2D formatında tasarlanmış olmasına rağmen, “Dan the Man: Action Platformer” çok fazla çözünürlüğe sahip. Yani görüntüleri o kadar keskin ki, piksellerinin her birinin kasıtlı olarak çizildiğini görebilirsiniz.

Karakterin hareket animasyonu da çok iyi, pürüzsüz ve sürekli dövüşürken çok fazla gecikmeye neden olmuyor. Çevresindeki manzara da yaşadığınız zorluklara bağlı olarak sık sık değişir. Rakibin ayrıca Robot’tan Ninja’ya ve hatta Mafyaya kadar düzinelerce türü var.

Kontroller, eski oyun türleri gibi basit

Oyuncu, dövüş sanatları niteliklerine sahip genç bir adamı kontrol eder. Ve bu, kötüleri yok ettiği ve köylülere adalet getirdiği yolculuktur. Bu yüzden oyun Kungfu kullanarak dövüş aşamasına daha çok odaklanır. Bununla birlikte, kontrol karmaşık değildir, sadece dört düğmesi vardır. Bu yana kaydırmalı bir oyun olduğu için 4 yönlü bir joystick’e gerek yok. Donatı çubuğu konumu, ileri veya geri hareket etmenize izin veren iki anahtardır.

Sağ taraf, zıplamanıza ve önemli bir saldırıya izin verir. Sadece bu saldırı tuşuna basmanız gerekiyor, karakteriniz saldıracak. Dövüş sanatları otomatik olarak bu tek düğmeye yüklenir. Sadece sürekli basmanız gerekiyor ve sürekli değişecek. Ayrıca, kullandığınız hareketler, hareket düğmeleriyle kombinasyona da bağlıdır. Basit oynanışı nedeniyle birçok farklı yaş için uygundur.

Dan the Man: Action Platformer (MOD, Unlimited Money)

Keyif alabileceğiniz birçok mod

Kötülüğü yok etmek için gücünüzü kullanacağınız Kampanya Modu. Karakterinizin becerilerini her geçen gün geliştirmesine yardımcı olarak artan zorluklarla aşamalar yaşayacaksınız. Bu eski oyunun özel bir özelliği, karakterin yükseltilmesine gerek olmamasıdır. Sürekli gelişen tek şey, sadece oyuncunun ustalığı ve kontrol tekniğidir. Ne kadar çok oynarsanız, sonraki zorluklarda seviye o kadar yüksek ve kolay yükselir. Elbette bu karakterde kullanabileceğiniz kombinasyonlar olacak. Karakterler yavaşça yükseltilecek ve bunlar ve kombinasyonlar ücretsiz olarak açılacak. Sadece onları öğrenmek için zaman harcamalısın. Harekat Modu sürekli olarak zorluğunu artıracak ve oyuncular tüm bu zorluklardan geçmek zorunda kalacak. Son büyük patronla tanışana ve onu yenene kadar. 

Dan The Man apk indir son sürüm

Endless Survival, dayanıklılığınıza meydan okuduğunda tamamen farklı bir oyun. Bu moddaki zorluk, ölene kadar sürekli oynamak zorunda olmanızdır. Bu, mücadeleyi geçtiğinizde HP çubuğunuzun yeniden dolmayacağı anlamına gelir. Düşmanlar sürekli taşacak ve sonu gelmeden savaşacaksınız. Oyuncu esnekliği sınırlı olduğundan, bir noktada oyunu durdurmanız gerekecek. Ancak, hayatınızı olabildiğince uzun süre uzatırsınız. Oyun Çevrimiçi bağlanacak ve bu modda en uzun süre kazananlar için ayrı bir sıralamaya sahip olacaktır.

Macera Modu, oyuncunun macerasını genişleten nihai moddur. Bunda artık eski oyunu kullanmıyorsunuz, birçok farklı zorluk ortaya çıkaracak. Ödülleri almak için bu zorluğun üstesinden gelmeniz gerekecek. Tonlarca destansı zorluk ve farklı oyun türleri, özel görünümler ve ödüller için değerli bir fiyattır! Büyüdükçe savaşmaya ve daha da ileri gitmeye devam edin.

Android için Dan The Man v1.8.11 MOD APK 2021 İndir

Dan The Man v1.8.11 PARA HİLELİ APK İNDİR

YEDEK LİNK