Roblox Adopt Me! (Sahiplen) Kodları(Ocak 2024)

Adopt Me’de aile üyelerini evlat edinmeye ve büyütmeye devam etmek için biraz bedava dolar arayan oyuncular bu Roblox kodlarına göz atabilir.

Beni evlat edin! DreamCraft tarafından geliştirilen bir roleplay Roblox deneyim oyunudur. Bu oyun, iki rolden birini alan oyuncuları içerir; bakılan bebek ve bakıcı olan ebeveyn. Ailelerini büyütmeye ve büyütmeye devam etmek için, Roblox oyuncularına her ay görevlerinde yardımcı olmaları için bir dizi kod verilir.

Ebeveyn rolüne sahip oyuncular, bebekleri ailelerine evlat edinebilir, onlara deneyim ve para kazandırabilir. Aileler ayrıca kediler ve köpekler dahil olmak üzere evcil hayvanları ve köpekbalıkları, grifonlar ve tek boynuzlu atlar gibi nadir evcil hayvanları evlat edinebilir ve bakabilir. 2017’den beri Beni Benimseyin! 30 milyar ziyarete ulaşan ilk Roblox oyunu olarak platformun en popüler oyunu haline geldi.

Adopt Me! için tüm aktif ve süresi dolmuş kodlar aşağıda listelenmiştir. ve bunların nasıl kullanılacağı. Bununla birlikte, bu yazıyı yazdığım sırada, Evlat Edin! için aktif kodlar yoktur ve şu anda kodları kullanmanın bir yolu yoktur.

Adopt Me! (Sahiplen) Kodları

Aktif

Aktif Kod Yok. Aktif kod geldiğinde bu kısma eklenecektir. Günlük olarak takip ediniz

Günü geçmiş

  1. YAZ DÖNEMİ: 70 Dolar
  2. YAZ SATIŞI: 70 Dolar
  3. 1B1LL1ONV1S1TS: 200 Dolar
  4. M0N3YTR33S: 200 Dolar
  5. HEDİYE KUTUSU: 200 Dolar
  6. AnlaşmazlıkFTW: 70 Dolar
  7. alt düşünce: 100 Dolar
  8. HEDİYE KUTUSU: 200 Dolar
  9. SEAcreatures: bilinmeyen öğe

Adopt Me!’de Kodlar Nasıl Kullanılır?

Roblox Adopt Me Kodları

DreamCraft, Kasım 2022 itibarıyla Adopt Me!’de kodları kullanma seçeneğini kaldırmıştır. Bu seçeneğin geri dönüp dönmeyeceği bilinmemekle birlikte, oyuncular sağ altta bulunan Twitter simgesine artık erişilemeyeceğini bilmelidir. Çevrimiçi görünen tüm kodlar, geliştirici tarafından aksi belirtilmedikçe sahte kabul edilmelidir. Kodları kullanma seçeneği geri gelirse, bu gönderiyi buna göre güncelleyeceğiz. O zamana kadar, kodların nasıl kullanılacağına ilişkin eski talimatlar burada olacak.

Adopt Me!’de kodları kullanmak söz konusu olduğunda, aşağıda listelenecek olan birkaç basit adım vardır. Herhangi bir nedenle bir kod çalışmazsa, kodun doğru girilip girilmediğini kontrol ettiğinizden emin olun. Kod hala çalışmıyorsa, bu, kodunun kısa süre önce sona erdiği veya zaten kullanılmış olduğu anlamına gelebilir.

  • Adopt Me’yi Başlatın!
  • Ekranın sol alt kısmındaki Menü düğmesine tıklayın
  • Ekranın sol ortasındaki Twitter simgesine tıklayın
  • Kod kutusuna bir kod kopyalayın ve enter tuşuna basın

Tatil sezonunun tam etkisi ve köşedeki yeni yıl şenlikleri ile oyuncular, Evlat Edinme ile ilgili en son haberleri ve güncellemeleri aramaya devam etmelidir.