World War Heroes MOD APK- v1.25.2 – Bullet Mod

World War Heroes MOD APK- v1.25.2 – Bullet Mod Ако сакате FPS, игри со интензивна акција и оружени борби, таа е една од популарните игри произведени од Azur Interactive Games Limited.World War Heroes v1.25.2 BULLET MOD APK  Можете да ја најдете врската под нашата статија Како да ја преземете најновата верзија на World War Heroes, што е World War Heroes, World War Heroes APK врска за преземање со вас.

World War Heroes MOD APK- v1.25.2 – Bullet Mod

Информации за преглед

Име на апликацијата: Херои на светската војна: WW2 FPS
Издавач: Азур интерактивни игри ограничен
Тип: Војна
Димензија: 510MB
Најновата верзија : 1.25.2
Информации за МО: Неограничени монети / дијаманти Неограничена муниција
Преземи: Google Play

За хероите од светската војна

Вашата цел е да се борите со вашите противници на фронтовите од Втората светска војна и да се обидете да бидете првиот, вашата врска со ликот на војникот што го контролирате. Во World War Heroes, нудам MOD APK од општи тешкотии, односно неограничени куршуми лажни, колку што може да се најде во играта на оваа игра, можете да ги удавите вашите противници во дожд од куршуми. Ве чекаат различни оружја, предизвикувачки мапи од целиот свет и повеќе. Во World War Heroes v2, додадени се нови оружја и направени се поправени грешки. Графиката е 1.25.2D и квалитетот на звукот е добар. Контролите може да се обезбедат со два прста. World War Heroes е преземен повеќе од 3 пати на Play Store.

World War Heroes MOD APK- v1.25.2 - Bullet Mod
World War Heroes MOD APK- v1.25.2 – Bullet Mod

 

ОЈНАНИŞ

Играчите во World War Heroes ќе можат да ги контролираат своите воини со познатите контроли на FPS игрите. Ќе поминете по екранот за да се движите по ликот и да извршите дејства на десната страна на екранот. Ќе вршите операции како што се пукање, криење, менување куршуми, бомби… Играчите ќе ги користат нивните манипулации соодветно, во зависност од ситуацијата. Во горниот лев агол на екранот ќе се прикаже мала кружна мапа. Ќе гледа доста голема површина околу плеерот, но нема да биде целосно електрична шема. Ако сакате редовно и прецизно да го следите статусот на противникот, проверете ја мапата на секои 10 секунди.

Херои од светска војна: WW2 FPS (МО, неограничена муниција)

Играта има до 7 режими за играчите да учествуваат и да го променат нивниот вкус. Диверзифицираната игра е исто така одлична кога задоволува многу играчи со различни интереси. Можете исто така да вежбате различни тактики на многу различни терени. Секој режим служи за различна цел. Со неколку стилови, целото насилство на вистинска војна е целосно симулирано; Овие модови се тешки. Постојат различни форми на концентрација и практика во бомбардирањето и де-бомбардирањето. Во принцип, во секоја игра, војникот мора да се концентрира што е можно повеќе за да постигне победа по своја волја.

Херои од светска војна: WW2 FPS (МО, неограничена муниција)

World War Heroes е многу добро дизајниран бидејќи ја диверзифицира воената опрема за оваа војна. Играчите можат да користат оружје и возила од 4 различни земји: Америка, Русија, Јапонија и Германија! Со овие можности, обичните гејмери ​​ги прават своите игри многу поразновидни. На овој начин, моќта на играчите нема да биде многу ограничена. Можете да се здружите со тенкови од Германија, пушки од САД, па дури и со руски воени бродови... Сè што ви треба за војна е достапно за вас.

УЈАРИ : ако ја играте играта за прв пат, во режимот за обука ќе се појави екран за предупредување кој ви дава информации како да го насочите ликот, кога ќе го видите, целосно затворете ја играта и отворете ја повторно. Режимот за упатство ќе биде прескокнат, ќе работи непречено.

World War Heroes MOD APK- v1.25.2 Најнова верзија

Преземете World War Heroes MOD APK- v1.25.2 за Android

World War Heroes v1.25.2 ПРЕЗЕМАЊЕ НА АПК за измама со куршуми

РЕЗЕРВЕН ЛИНК