Водич за тепачки ѕвезди: Совети, трикови и трикови

Водич за тепачки ѕвезди: Совети, трикови и трикови ; Brawl Stars е одличен стрелец специјализиран за борба 3v3. Има над 40 ликови, секој со свое уникатно оружје, гаџети и супер напади. Ако сè уште не сте го симнале Brawl Stars и не сте го пробале сами, прочитајте го ова упатство и за кратко време ќе собирате трофеи.

Brawl Stars е една од оние игри што е тешко да се испуштат. Има десетици мапи, над 40 карактери за играње и повеќе режими на игра. За да ја зголемите вашата забава, мапите и режимите на игра се во циклус и ве забавуваат на секои 24 часа. Ако тоа не е доволно за вас, Supercell е во втората сезона на Brawl Pass, па сега е одлично време да земете бесплатен плен.

Brawl Stars водич: Совети Трикови и трикови

ПРЕЗЕМАЈТЕ BRAWL ЅВЕЗДИ: КАКО ДА СЕ ПРЕЗЕМАТЕ НА IOS И ANDROID?

Преземањето на Brawl Stars на вашиот мобилен уред е лесно и најважно: бесплатно. Ако имате уред со Android, можете да го преземете од Google Play. Или ако имате уред со iOS, можете да преземете Brawl Stars од App Store.

BRAWL STERS PC: КАКО СЕ ИГРА НА ГОЛЕМИОТ ЕКРАН

Ако сакате да играте Brawl Stars на вашиот компјутер, ќе ви треба емулатор. Два емулатори на кои можете да им верувате за играње Brawl Stars се Memu Play и BlueStacks. За да играте на големиот екран, преземете емулатор, побарајте Brawl Stars, а потоа притиснете преземање.

Како да преземете Brawl Stars на компјутер?

BRAWL STARS YOUTUBE: КАДЕ ДА ГЛЕДАТЕ BRAWL STARS?

Ако сè уште не знаете, официјалниот канал на „Brawl Stars“ на YouTube редовно се ажурира со кратки анимации или ажурирани видеа.

СОВЕТИ ЗА ЅВЕЗДИ ТЕПАЧКА

  • Знајте ја вашата улога. Различни ликови се најдобри за различни работи. На пример, Братучед и друга тешка артилерија може да нанесе голема штета и да го заштити другиот играч во нивниот тим, но Брок ve Пајпер Ваквите знаци се најдобри за поддршка на долг дострел.
  • Знајте колку се брзи нападите на вашиот карактер. Ако на нападот на вашиот борец му треба малку време за да ја достигне целта, треба да нишаните пред вашата цел ако таа се движи или ќе промашите.
  • Знајте кога да се повлечете!
  • Играчите се лекуваат кога не пукаат или не се удираат. Ако вашето здравје е слабо, можеби е најдобро да се криете некое време за да си го вратите здравјето, но имајте на ум дека тоа може да му даде можност на вашиот противник да го стори истото.
  • Обидете се да избегнете непријателски напади. Иако не е лесно да се избегнат напади од непосредна близина, БрокПроектилите и фрлачите со долг дострел, како што е ракетата на ракетата, може да се избегнат со соодветни техники на гаѓање.
    • Вообичаена техника е да одите настрана и да се свртите веднаш штом ќе видите дека ви доаѓа дострелен напад. Непријателот најверојатно ќе ги пропушти нивните напади бидејќи тие ќе го темпираат нивниот напад со цел напред.
  • Областа на ударот на играчот (областа каде што може да стигнат нападите и да ги оштетат) е означена со прстенот околу неговите стапала, а не со самиот играч. Оваа област е релативно иста големина за секој играч.
    • Пем8-BITСенди и има исклучоци за неколку играчи со малку поголема површина за удирање, вклучувајќи ги сите тешки тегови.
  • Ударната област на играчот е малку поголема од еден блок на покривка. Ако сакате да бидете целосно заштитени, скријте се зад најмалку два блока. Понекогаш ова нема да работи против некои специфични типови на школки (на пр.;JackyБрок ve Колт ).

За почетници: Водич за ѕвезди на тепачкаi  Можете да најдете подетални информации во нашата статија.

Ѕвездите на тепачка се борат со победнички тактики

BRAWL STARS ONLINE: СЕ ИГРА ОФЛАЈН ??

Brawl Stars е само онлајн мобилна игра. Не можете да ја играте играта без интернет конекција затоа што играте против други луѓе од целиот свет. Можете да играте игри за обука против ботови, но мора да имате интернет конекција за да ја инсталирате играта. Ако сакате да играте заедно, можете да создадете клуб и да ги поканите вашите пријатели.

Можете да најдете детални информации за сите ликови од Brawl Stars…

Кликнете за да ги видите 10-те најмоќни ликови на Brawl Stars…

BRAWL STERS DIAMOND CHAT

Тековно тековно Brawl Stars Diamond Cheat 2021 – Неограничени дијаманти и злато Можете да ги најдете деталите и врската за преземање на страницата.

Bвезди на Браун NULLS BRAWL ALPHA APK

Преземете ја најновата верзија на Nulls Brawl Alpha APK 34.141 – STU Можете да ги најдете деталите и врската за преземање на страницата.

Кликнете за да ги преземете АПК и АПП во режим на бесконечност…

Кликнете за да ја преземете Brawl Stars Avengers APK…

Кликнете за да преземете APK Retro Brawl Stars…

Кликнете за да стигнете до списокот со режими на игри на сите Brawl Stars…