Tanggal Rilis Elden Ring | Kapan Iku Metu?

Tanggal Rilis Elden Ring | Kapan Iku Metu? ; Elden Ring, FromSoftware's open-world njupuk rumus Soulsborne, bakal metu minggu iki, lan iki wektu rilis kanggo kabeh wilayah lan platform.

Elden Ring dening FromSoftware minangka salah sawijining game sing paling diantisipasi ing taun 2022 lan wis dadi dhiskusi kutha wiwit pisanan muncul nalika E2019 ing 3. Penggemar lan pemula padha karo RPG aksi jagad terbuka sing bakal teka. Dheweke bakal bisa mlumpat, nanging kabeh gumantung ing ngendi pemain lan platform apa sing lagi diputer. Iki artikel singkat kita. Elden Ring kang kabeh wektu metu beda bakal maneh, supaya pemain bisa miwiti sanalika bisa.

Elden Ring Kanggo PC, PS4, PS5, Xbox One lan Xbox Series X Tanggal 25 FebruariTernyata, nanging Pemain PC bakal duwe akses menyang enem jam luwih awal tinimbang pemain konsol . Sing ngarepake rilis bisa uga digodha kanggo nginstal game kasebut ing PC tinimbang konsol utama, mung kanggo entuk keuntungan wektu. Deleng ing ngisor iki kanggo zona wektu tartamtu.

Tanggal Rilis Elden Ring | Kapan Iku Metu?

Elden Ring penggemar, gambar duweni saka Bandai Namco Sampeyan bisa mriksa jadwal siaran global, nanging yen teks cilik banget kanggo diwaca, rincian kanggo kabeh wilayah kapacak ing ngisor iki:

  • Konsol AS (PT) - 24 Februari jam 21.00 PT / PC - 24 Februari jam 15.00 PT
  • Konsol AS (CT) - 24 Feb 23:00 CT / PC - 24 Feb 17:00 CT
  • Konsol AS (ET) – 25 Feb tengah wengi ET / PC – 24 Feb 18pm ET
  • Konsol Eropa (CET) - 25 Februari, Tengah wengi wektu lokal / PC - 25 Februari ing 12:00 CET
  • Konsol Jepang (JST) - 25 Februari ing tengah wengi wektu lokal / PC - 25 Februari ing 8am JST
  • Konsol Australia (AEDT) - 25 Februari Lokal Tengah / PC - 25 Februari, 10:00 AEDT
  • Konsol Selandia Baru (NZDT) – 25 Februari Tengah wengi / PC – 25 Februari 12 PM NZDT

Pre-load saiki kasedhiya kanggo konsol PC, PS4, PS5 lan Xbox, yaiku. Elden Ring pemain bisa miwiti game langsung tanpa ngenteni.

Apa Ana Co-Op ing Elden Ring? 

Elden Ring a tradisional co-op iku ora game . Pemain ora bisa mbukak menu lan nyambung karo kanca - iku njupuk sethitik luwih saka iku. Elden Ring bisa nelpon pemain liyane kanggo game yen lagi nyambung online Item sing diarani Furlcalling Finger Remedy kudu nindakake. Iki bisa migunani yen pemain berjuang salah siji saka gelut boss paling angel, utawa yen loro kanca mung pengin kekacoan ing donya mbukak lan njelajah bebarengan.

Apa Elden Ring Crossplay Bisa Dimainake?

Ve Elden Ring'saka lakon silang apa ndhukung muter Kanggo sing mikir, jawabane ora. Yen ana wong sing main Elden Ring ing PS5 lan pengin gabung karo kanca sing main ing Xbox Series X, ora mungkin - paling ora nalika diluncurake. Nanging, pemain ing kulawarga console padha bakal bisa teka bebarengan. Iki tegese tukang game PS4 bisa gabung karo kanca sing main ing PS5, lan wong ing Xbox One utawa Series X/S uga bisa main bareng.

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo