ʻO Valheim Advanced Logging Techniques

ʻO Valheim Advanced Logging Techniques ; ʻO nā mea a pau ma Valheim Pono nā mea pāʻani e makemake e lilo i ka lāʻau maikaʻi loa e hoʻohana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo e kūleʻa.

Laau, ʻO ValheimHe mea nui ia. Pono nā mea pāʻani i ka nui o ka lāʻau e hana i nā mea, kūkulu hale a kūkulu i kahi kumu. He ʻoiaʻiʻo loa kēia i nā hola mua o ka pāʻani, no ka mea, pono nā mea pāʻani e kūkulu i kahi lumi moe, hana i kahi mea kaua, a kūkulu i kahi noho.

ʻO Valheim Advanced Logging Techniques

Nui nā ʻano lāʻau like ʻole e ʻohi ai nā mea ola. Hiki ke paʻakikī ka ulu lāʻau, akā hiki i nā mea pāʻani ke hoʻohana i nā ʻano hana like ʻole no ka loaʻa ʻana o ka lāʻau a mālama i ka manawa. Me nā ʻano hana o kēia ʻatikala, e loaʻa koke i nā mea pāʻani nā lāʻau āpau a lākou e pono ai.

Hana i ke koi

oluolu e lawelawe pohaku a hana nā koʻi Flint, akā lōʻihi ka manawa e ʻohi ai i ka lāʻau me ka hoʻohana ʻana iā lākou. ʻO ka Bronze Ax ka laʻana he 2x o ka ʻoki ʻana i ka pōʻino o ke Koʻi Pōhaku. Pono nā mea pāʻani e hoʻōla i ka metala ma mua o ka hana ʻana i nā koʻi liʻiliʻi. Forge Pono lākou e loaʻa iā Casters. ʻO ka Ax metala ʻeleʻele kahi mea pae 1 e hāʻawi i ka huina o 60 ʻoki ʻoki. PāpūʻO nā mea pāʻani i holomua i ka hana ʻana i ke koʻi maikaʻi loa i ka pāʻani metala ʻeleʻele Pono ʻo ia e ʻohi i nā ʻōpala.

Ke ʻano hoʻouka ʻakomi

Hiki ke hoʻonāukiuki ke paʻi mau i ke pihi hoʻouka i ka wā e ulu ana i ka lāʻau. Aia kahi ʻano hoʻouka kaʻa e hoʻopakele ai i nā mea pāʻani mai nā lima lima ʻoiai e hoʻāʻo ana e ʻoki i nā kumulāʻau a pau o ka nahele. Hiki i nā mea pāʻani ke loaʻa ka mod ma Nexus Mods, kekahi o nā pūnaewele mod Valheim nui loa. ʻO nā mea pāʻani a pau e hana, e kaomi i ke pihi hoʻouka a kali i ka hāʻule ʻana o nā kumulāʻau. ʻOi aku ka liʻiliʻi o kēia mod i ka wā e hakakā ai i nā ʻenemi, akā hiki ke pili i ka wā e hoʻouka ai me nā pahi.

Aia kekahi mau mods hoʻomanawanui no nā mea pāʻani i manaʻo ʻole e ʻoki i kekahi mau kihi i ʻoi aku ka maikaʻi. ʻO ka poʻe ola e makemake ana e pāʻani ma ke kānāwai, pono lākou e hoʻopau i ke ʻano hoʻomanawanui i ka wā e hakakā ai i nā ʻenemi.

ʻelua manu me ka pōhaku hoʻokahi

I ka wā e ʻoki ai i kahi lāʻau ma Valheim, e hāʻule mau ia ma ke ala e kū nei ka mea pāʻani. Hiki i nā mea pāʻani ke koho i kahi a lākou e makemake ai e hāʻule kahi lāʻau i mea maʻalahi a pepehi i nā ʻenemi kokoke. ʻO ka mea nui, ʻo kahi kumulāʻau i hāʻule e hoʻohiolo i kekahi kumulāʻau. E ho'āʻo mau ka poʻe ola e kuʻi i lalo i kekahi kumulāʻau hou a ʻelua paha ma ke ʻoki ʻana iā lākou ma ke kihi ʻākau. Hiki i nā mea pāʻani ke kuʻi i lalo i nā kumulāʻau e like me nā domino me nā spawns kūpono.

ʻoki ʻelua i ka lāʻau

Ma hope o ke kuʻi ʻana i kekahi mau kumulāʻau, pono nā mea ola e ʻoki hou i ka lāʻau no ka hana ʻana. ʻO ka manaʻo maʻamau ka ʻoki ʻana i kahi hui lāʻau ma mua o ka ʻoki ʻana iā lākou. ʻO kēia no ka mea hiki i ke koi ke hōʻino i nā kumulāʻau he nui i ka manawa hoʻokahi. Inā pili pono nā lāʻau, hiki i nā mea pāʻani ke wāwahi i nā lāʻau ʻelua me ka hapalua o ka nui o nā kowali. ʻOi aku ka nui o nā lāʻau i ʻoki ʻia, ʻoi aku ka nui o ka hui pū ʻana.

ʻO ke ʻano Troll

Hiki i nā mea ola ke hoʻohana i kahi troll e hōʻiliʻili koke i nā toni lāʻau. Hiki i nā Trolls ma ka Black Forest ke hoʻouka i nā lāʻau inā hoʻouka lākou ma kahi kokoke iā lākou. Hiki i nā mea pāʻani ke loaʻa i kekahi o lākou ma ia wahi a alakaʻi iā lākou a puni nā kumulāʻau e ʻohi i ka lāʻau ʻoi aku ka wikiwiki ma mua o ke ʻano kuʻuna.

E hoʻokuʻu ʻo Trolls i kahi lāʻau me ka hahau hoʻokahi a wāwahi iā ia me kekahi. He kūpono kēia ʻano no nā mea pāʻani i makemake i ka hauʻoli ma mua o ka mahiʻai maʻamau. He pilikia iki, ʻoi aku ma nā pae haʻahaʻa. Makemake nā mea pāʻani e loaʻa i kahi kakaka ma ka lima e pepehi i ka Troll inā pono.

E lawe mai i ka huila

No ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka lāʻau, makemake nā mea pāʻani e kūkulu i kahi kaʻa. ʻO nā ʻāpana wale nō e pono ai e hana i kēia, he 20 lāʻau a me 10 mau kui keleawe. ʻO Bronze kahi huila i hana ʻia e ka hui ʻana i ke keleawe a me ka tin. keleawe a me Tin Ore, Nahele ʻeleʻele nā kumuwaiwai i kā lākou biomes. E hāʻawi ka trolley i nā pahu hou no ka mālama ʻana, ʻo ia hoʻi ka liʻiliʻi o nā huakaʻi i ka nahele. Hiki ke luku ʻia ka mea inā hāʻule nā ​​kumu lāʻau ma luna ona, no laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka waiho ʻana i ke kaʻa ma kahi mamao mai kahi e ulu ai ka mea pāʻani i nā kumulāʻau.

E kiʻi i ke kāʻei Megingjord

ʻO Valheim Advanced Logging Techniques

Makemake paha ka poʻe i ola e hopu i ka Megingjord Belt, kahi e hāʻawi ai i 150 mau pahu waihona waihona. Hiki ke kūʻai ʻia ke kāʻei mai kahi NPC i kapa ʻia ʻo Haldor. ʻAʻole e hoʻomaka ka NPC ma kahi hoʻokahi, no laila e ʻimi nā mea pāʻani i ka biome Black Forest no ia.

Aia nā mea pāʻani i loko o kahi mau haneli mau mika, e ʻike ʻia kahi hōʻailona ma ka palapala ʻāina e hōʻike ana i ko lākou kūlana. E kūʻai ʻia ke kāʻei i 950 mau ʻāpana, akā pono ke kumu kūʻai. Me kēia mau ʻano a me ka nui o nā wahi waihona, e like ka poʻe i koe no ka nui o ka manawa i ka wā e ulu ana i ka lāʻau.