PUBG Mobile En Eski Sürümler | ESKİ SÜRÜME NASIL DÖNÜLÜR?

PUBG Mobile En Eski Sürümler | ESKİ SÜRÜME NASIL DÖNÜLÜR? , PUBG Mobile En Eski Sürüm ,BETA PUBG MOBILE eski sürüm ,PUBG MOBILE eski sürüm indir , PUBG MOBILE eski Sürüm indir APK , Pubg eski sürüm nasıl indirilir Android , Pubg eski sürüm Nasıl İndirilir iOS , PUBG Mobile sürüm değiştirme ; Bazen PUBG oynarken güncelleme kaynaklı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Sıkıntı yaşadığımızda aklımıza gelen ilk çözüm ise PUBG eski sürüm indirmek oluyor.

Siz de sürekli güncellenen oyunda güncelleme kaynaklı sıkıntı yaşıyor veya sadece eski bir sürümü oynamak istiyorsanız PUBG eski sürüme nasıl dönülür yazımızı okuyabilirsiniz…

PUBG Eski Sürüme Dönülür mü?

Öncelikle eski sürüme dönmenin resmi olarak bildirilmiş bir yolu olmadığını bilmelisiniz. Eski sürüme dönmek için bazı yöntemler olsa da bu yöntemler arasında kesin çalışan bir yöntem mevcut değil. Bu nedenle bu yöntemleri denemeden önce gerçekten eski sürüme dönmek zorunda olup olmadığınızdan emin olun.

Eski sürüme dönmek için kullanılabilecek en güvenilir yöntem oyunun daha önceki sürümlerinden birini yüklemek. Genellikle oyun güncellendikten sonra güncelleme yapmadan açılmıyor. Bu nedenle daha önce de dediğimiz gibi, mecbur değilseniz bu yöntemi denemenizi tavsiye etmiyor, işe yarayacağının garantisini vermiyoruz.

PUBG Eski Sürüme Nasıl Dönülür?

İşe yarama ihtimali düşük de olsa denemek zorunda hissediyorsanız aşağıda adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatacağız:

  1. İlk olarak işlemlere başlamadan önce telefonunuzda yüklü olan PUBG sürümünü kaldırmanız gerekiyor. Önceki sürümü kaldırmadan yenisini yükleyemezsiniz.
  2. Eğer telefonunuzun Android sürümü 10.0 ve üzerindeyse buraya, 4.3 ve üzerindeyse buraya tıklayarak bir önceki sürüm olan 1.0.2 sürümünün kurulum dosyasını indirin.
  3. İndirdiğiniz dosyaya tıklayın ve kurulum işlemini başlatın. Eğer dış kaynaktan yükleme izni verilmemişse telefonunuzdaki yönlendirmeyi takip ederek dış kaynaktan dosya yüklemeye izin verin.
  4. Yükleme bittikten sonra oyunu açıp çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

PUBG Mobile En Eski Sürümler

PUBG Mobile En Eski Sürüm 1.4.0 İndir

1.4.0 İndir

 

PUBG Mobile En Eski Sürüm 1.3.1 İndir

1.3.1 İndir