PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları

PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları ;PUBG Mobile 3. yaşını, 3. yıl dönümü etkinlikleri ile kutluyor. PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları ise bu etkinlikten ödül kazanılmasını sağlayan kodlardır. Oyuncular yıl dönümü kutlamasına özel hediyeleri kaçırmamak için her yerde kodları arıyor.

PUBG Mobile 3.yıl dönümü etkinlikleri yalnızca Türkiye, Amerika ve Rusya’da bulunuyor. Bu üç ülkeye özel başlatılan etkinlik, verilen ödüllerle gözleri dolduruyor. Bu yazımızda herkesin aradığı 3. yıl dönümü kodlarını sizlerle paylaşacağız.

PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Etkinliği

PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları Listesi

PUBG Mobile yeni yaşını coşkuyla kutlamak için her yıl etkinlik oluşturuyor. Bu yıl düzenlemiş olduğu 3. Yıl etkinliklerinde görevler yapılarak, kodlar kullanılarak çeşitli ödüller veriliyor.

Ödül almak için kullanabileceğiniz PUBG Mobile Yıl dönümü kodları şu şekildedir:

  • PUBGM 3rd Anniversary
  • 3éme anniversaire PUBGM
  • 3-я годовщина PUBGM
  • PUBGM 3. Jahrestag
  • PUBGM 3. Yıldönümü

Şu ana kadar açıklanan PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları yukarıdaki gibidir. Yalnızca beş kod açıklanmıştır. İlerleyen tarihlerde yeni kodlar açıklanırsa listeye dahil edeceğiz.

PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları
PUBG Mobile 3.Yıl Dönümü Kodları

PUBG Mobile 3. Yıl Etkinlik Ödülleri

Kodları kullanmak için lobiden etkinlik sayfasına gitmeniz gerekir. Sayfada bulunan kod boşluğuna yukarıdaki kodları girip ödüllere sahip olabilirsiniz. Etkinlikte kazanabileceğiniz ödüller şöyledir:

  • iPhone 12 256 GB
  • AirPods 2
  • Pembe kulaklık
  • Permanent kostüm seti
  • Mühimmat kasası kupon parçası
  • Klasik kasa kupon parçası
  • Trill Ride BP kasası

Siz de etkinlik bitmeden kodları kullanarak yukarıda yer alan ödülleri elde edebilirsiniz.

Öncelikle PUBG Mobile 3. Yıldönümü etkinliği için kuralları öğrenelim;

  1. Etkinlik Süresince Kodlar Geçerli Olacaktır.
  2. Kayıtları almak için günlük görevleri tamamla. Kayıt kodlarıyla daha fazla kayıt kazanmak için sosyal medya hesaplarını takip et.
  3. Kayıtları kullanarak iPhone 12 (256 GB), AirPods 2 ve bir çok oyun içi ödül dahil olmak üzere çeşitli ödüller alınabilir.
  4. Ödüller sadece AB, Türkiye ve Rusya için geçerlidir.
  5. Fiziksel ödül kazanan oyunculardan, onlarla iletişime geçilebilmesi ve ödülün onlara gönderilebilmesi için iletişim bilgilerini girmeleri istenir. Kişisel bilgiler sadece fiziksel ödül teslimatı için kullanılır ve saklanmaz.

PUBG Mobile 3. Yıl Etkinlik Ödülleri Neler?

En fazla tercih edilen mobil oyunlar arasında yer alan  Royale Pass Sezon 18’e giriş yapan oyuncular, oyun içi görevlerin kilidini açmak için iki dereceli ödül seçebilecekler. Güncellemeyle birlikte, çeşitli koleksiyonlar arasında, özel AUG ve Kar98K görünümleri, keman ve müzik seti bulunuyor.

PUBG MOBILE tarafından yapılan açıklamada, son görevlere ek olarak yeni bir macera etkinliğinin de olduğu bildirildi. Etkinliğin başlangıcında dört kadının yanında keman çalan bir karakter beliriyor. Müzik başladığında oyuncular, çeşitli ücretsiz dereceli ödüllerle takas edilebilecek Macera Kuponları toplayabiliyorlar. 21 Mart’ta oyunun yaklaşan üçüncü yıl dönümü kutlamalarına özel olarak, dünyaca ünlü süperstar DJ’ler Alesso, Lost Frequencyencies ve bir DJ daha PUBG MOBILE’de yeni singlelar çıkaracak ve 21 Mart’ta özel bir oyun içi canlı performans sunacaklar. Bu Pazar ise, oyuncular da eğlenceye katılarak etkinliğe tanık olabilecek. Oyunda saat 11.00 UTC ve 13.00 olarak ayarlanan performanslar Youtube’dan da canlı yayınlanacak.

PUBG Mobile 3. Yıl Etkinlikleri ve Ödüller PUBG Mobile 3. yaşını yeni 3. yıl dönümü etkinlikleri ile birlikte kutluyor. Etkinlikte oyuncuları birbirinden özel ödüller bekliyor olacak. Popüler battle royale oyunu PUBG Mobile, 19 Mart 2018’de gerçekleştirilen lansmanı ile küresel bir fenomen haline geldi ve dünya çapında en çok hasılat yapan mobil oyunlardan biri oldu. Birkaç gün önce 1.3 yama güncellemesini alan PUBG Mobile neredeyse üçüncü yaşını doldurmaya yaklaşıyor. Oyunun 3. Yıl dönümü kutlamaları 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek ve Tencet Games, yıl dönümü kutlamalarının dikkate değer kılmak için oyuna büyük bir güncelleme getiriyor. 3. Yıl kutlamalarına oyuncuları da dahil eden geliştirici şirket, çeşitli etkinlikler düzenleyerek oyunculara hediyeler dağıtmaya hazırlanıyor öyle ki etkinlikler sayesinde oyuncular hem oyunda geçirdikleri vakti iyi değerlendirmiş olacak hem de kalıcı birçok özel hediyeleri kazanacak.

PUBG Mobile 3. Yıl Etkinlikleri ve Ödüller Aşağıda yer alan listede oyuna giriş yaptığınız günlerde kazanacağınız çeşitli ödülleri görüntüleyebilirsiniz; 1. Gün Giriş Ödülü – Thrill Ride BP Kasası 2. Gün Giriş Ödülü – Mühimmat Kasası Kupon Parçası 3. Gün Giriş Ödülü – 20 AG 4. Gün Giriş Ödülü – Klasik Kasa Kupon Parçası 5. Gün Giriş Ödülü – 30 AG 6. Gün Giriş Ödülü – Klasik Kupon Kasası 7. Gün Giriş Ödülü – Red Menace Görünümü Ayrıca “Birlikte 3 Yıl” olarak adlandırılan etkinlik doğrultusunda 18 – 25 Mart tarihleri arasında belirlenen görevleri tamamlayan oyuncular için özel bir unvan verilecek ancak henüz konu hakkında detaylar paylaşılmadı.

Etkinlik sırasında aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere Pembe bir kulaklık görünümü ve Pembe set kazanma şansınız olacak. Oyuncuların ayrıca ödül kazanımı için çevirme işlemi yaptıklarında belirli bir miktara ulaştıklarında da ödüller bekliyor, aşağıda bunları görebilirsiniz; 100 Kere – Off-road Buggy (10 günlük) 250 Kere – Pembe Kulaklık 500 Kere – Battle for Glory 1000 Kere – Reaper – M4161 600 Kere – Pembe Set Henüz ödüller konusunda resmi bir açıklama olmasa da sızıntılardan yola çıkarak birçok ödülün oyunculara dağıtılacağı yönünde önemli bilgiler yer almaktadır.