Tiny Tina's Wonderlands: Kabeh Kode Shift

Tiny Tina's Wonderlands: Kabeh Kode Shift ; Kode SHiFT disebarake kanthi rutin dening Piranti Lunak Gearbox lan menehi pemain Tiny Tina's Wonderlands akses menyang hadiah eksklusif ing game…

Wonderland cilik Tinapunika Gearbox Software kang Newest pisanan-wong penembake, lan wis macem-macem saka sudhut loot kanggo pemain digunakake ing lelampahan kanggo ngalahake Dragonlord. Nalika ana cara sing ora kaetung kanggo entuk rampokan, kadhangkala Gearbox bakal menehi barang sing migunani liwat "Kode SHIFT" sing bisa dilebokake ing game kasebut kanggo entuk hadiah khusus.

Wacana iki, Wonderland cilik Tina  Bakal dhaptar kabeh Kode SHiFT sing dirilis nganti saiki kanggo game kasebut lan nerangake carane nggunakake ing game kasebut. Umume kode bisa digunakake dening pemain kanggo mbukak dada emas ing Brighthoof lan entuk rampokan sing cocog karo level acak "Kunci Skeleton” Data.

Minangka penggemar seri sing wis suwe ngerti, Kode SHiFT wis dadi fitur biasa game Borderlands wiwit Borderlands 2 lan katon ing Borderlands 2, Borderlands Pre-Sequel, Borderlands: Game of the Year Edition lan luwih anyar Borderlands 3. Kanthi pikiran iki, ing Tiny Tina's Wonderlands mbok menawa ora nggumunake yen dheweke bali.

Umume"Kunci Emas” Sanajan digunakake minangka sarana distribusi, kadhangkala uga digunakake kanggo nyebarake macem-macem barang kosmetik kanggo tonggak sejarah utawa acara tartamtu. Contone, sawetara Kode SHiFT sing dirilis kanggo Borderlands 2013 ing 2 minangka "kanggo nggunakake kustomisasi karakter".Serangan Tiny Tina ing Dragon's Keep” sirah tema kasedhiya. Kode Shift uga ajeg mbagekke kanggo acara mangsan kayata Halloween (kadhangkala nyediakake pemain kulit karakter anyar spooky).

Kepiye Gunakake Kode Shift?

Wonderland cilik Tinasiji ing Kode SHIFT Kanggo nggunakake, pemain kudu nggawe akun SHIFT yen durung. Iki bisa ditindakake ing game saka tab Sosial ing menu ngaso. Pemain mung kudu pindhah menyang "SHiFT" tab ing menu sing kanggo njaluk kabeh rampung.

SHIFT Sawise nggawe akun utawa ngubungake akun sing ana ing game kasebut, pemain bisa ngetik Kode SHIFT kanthi bali menyang tab "SHIFT" ing Menu Sosial. Banjur, dheweke bisa nulis kode "Kode SHIFTDheweke kudu mbukak tab ".

Kode Shift Aktif Wonderlands Tiny Tina

dhaptar kode Shift sing lagi aktif;

  • JJRJB-CS3WZ-WWTW5-33BJT-JZ9RJ (1 Kunci Skeleton, Kadaluwarsa 18 April 2022)
  • B3F3J-3S3KZ-CWBWC-BTT3T-SHF5F (1 Kunci Skeleton, Kadaluwarsa 18 April 2022)

Kode kadaluwarsa

  • Nyuwun Pangapunten kanggo Masalah Jaringan: B36T3-KSZ6F-K5TKK-JJ3B3-B6B3J (Grants 1 Kunci Skeleton, Kadaluwarsa 27 Maret 2022)
  • Perayaan Peluncuran Wonderlands Tiny Tina: JBRTT-BZH6F-CC3W5-3TTTB-XB9HH (Grants 1 Kunci Skeleton, Kadaluwarsa 31 Maret 2022)
  • TB6BT-SWJCS-WKTK5-3B3B3-5BJW9 (Free Kunci Balung, Kadaluwarsa 7 April 2022)
  • BTFTB-RSJKZ-WWB5C-T3JJT-BS36S (Gratis Kunci Balung, Kadaluwarsa 7 April 2022)
  • BTX3T-6RTWZ-K5BW5-3BBB3-3TFCZ (Free Kunci Balung, Kadaluwarsa 8 April 2022)
  • TBX3T-96TCZ-K53WC-BBTBB-THXJT (Gratis Kunci Balung, Kadaluwarsa 14 April 2022)

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo