Brawl Stars Karakter Hilesi | Brawl Stars Tüm Karakterler

Brawl Stars Karakter Hilesi 2024 , Brawl Stars Tüm Karakterler , Brawl Stars karakter hilesi nasıl yapılıyor? , Brawl Stars Karakter Çıkarma Taktiği ,Brawl Stars Sandık Çıkarma Taktiği , Brawl Stars Karakter Çıkarma Hilesi APK; 2016 yılında piyasaya sürülen ve oyun tutkunları tarafından geçer not almayı başaran Brawl Stars oyunu; diğer ülkelerin yanı sıra ülkemizde de yoğun bir ilgi görüyor.

Google Play Store ya da Apple Store üzerinden telefonlara kolaylıkla indirilebilen Brawl Stars oyununda oyuncuların başarılı olabilmeleri ve rakiplerini geride bırakabilmeleri için mutlaka sağlam ve yetenekli karakterleri canlandırmaları, oyundaki elmasları toplamaları gerekiyor.

Brawl Stars oyuncuları, topladıkları elmaslar sayesinde karakter değiştirebiliyor ve daha güçlü, farklı yeteneklere sahip karakterlere bürünerek, oyunlarına devam edebiliyorlar.

Pek çok Brawl Stars oyuncusu ise karakter hilesi ve elmas hilesi gibi farklı hilelerden yararlanmak suretiyle oyunda ilerlemenin hayalini kuruyor.

Bu yazımızda Brawl Stars oyuncuları tarafından sıklıkla merak edilen bir soru olan Brawl Stars karakter hilesi nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya, konuyla ilgili olarak sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Brawl Stars Oyunu Nedir?

Bu oyunda oyuncular, farklı karakter özellikleri sayesinde güçlerini kullanabiliyor ve zorlu koşullarla güçleri sayesinde mücadele edebiliyorlar.

Oyun esnasında oyuncular; karakter özellikleri sayesinde saldırıya geçebiliyor; karakterlerini daha da güçlendirmek için altın, elmas ve diğer hediyelerin yer aldığı kutuları açabiliyorlar.

Yani karakterler ve diğer ödüller; kutuların içinden çıkıyor. Daha çok sayıda ödül ve elmas toplamak isteyen oyuncuların ise bol bol kutu açmaları gerekiyor.

Bir savaş oyunu olsa da kanlı sahneleri içermemesi; bu oyunun milyonlarca kişi tarafından tercih edilir bir oyun olmasını sağlayan en önemli etmenler arasında yer alıyor.

Oyun; tek kişi tarafından yani tek oyuncu ile oynanabildiği gibi çok oyunculu olarak da oynanabildiğinden Brawl Stars kullanıcıları, oyun esnasında dünyanın farklı noktalarından pek çok kişi ile oyun oynayabiliyor.

Karakter Hile Türleri

Artık çoğu oyun içerisine eklenen ve mikro ödeme adını verdiğimiz oyun içerisinde bulunan gerçek para ile yapılan satın almalar çoğu oyuncunun para veren kişilerden geri kalması nedeniyle sinir bozucu bir durum oluştu. Bunun üzerine insanlar çeşitli hile arayışlarına girişti. Bu hilelerden en bilineni kutudan karakter çıkmasını sağlayan hileler. Ancak karakter gelişimini ve kostümlerinin açılmasını sağlayan farklı hileler var. Kutu üzerinde bulunan eşyaların çıkmasını sağlamak ya da yıldız gücü aksesuar gibi önemli eklentileri karakterlere otomatik eklemek bu hileler arasında. Bazı arkadaşlar bu saydığım her şeyi kutudan çıkarma hilesini de kullanabiliyor. Bu bahsettiğimiz hileler diğer arkadaşların kutudan güzel bir şey çıksın diye yaptığı totemlerden değil. Ana menüye gir çık yapayım sonra istediğim karakterin menüsüne gir çık yapıp çıkarayım tarzı değil. Direkt olarak kutunun ayarları ile oynuyorlar. Ancak APK seçeneğini de unutmamak lazım.

Brawl Stars Karakter Hilesi

Çeşitli siteler üzerinde bulunan bu hileler karakterin seviyesini ve yıldız güçlerini komple dolu biçimde duruyor. Eğer farklı sitelerden APK olarak yani yeni bir uygulama olarak hileli versiyonu internet sitelerinde bulunuyor bu tarz yerlerden bulunan versiyonlarda hesaplar her şey tam dolu olarak geliyor. Bazıları da internet üzerinden ek uygulama yükleyip onun üzerinden ayarlar ile oynayarak hile yapılıyor ama hesabınızın kapanma riski olduğu unutmayın.

Brawl Stars karakter hilesi nasıl yapılıyor?

Oyundaki 40’dan fazla karakter kendi arasında belirli bir sıralamayı sahip. Bu sıralamaya göre karakterlerin değerleri, güçleri ve çıkma olasılıkları büyük ölçekte değişiyor. Oyundaki karakterlerin detaylarına “Brawl Stars Karakterleri” adlı yazımızdan ulaşabilirsiniz. Bazı ender karakterlere ulaşamayan oyuncular karakter hilesi dediğimiz 3. parti uygulamaları ve yöntemlere başvuruyor.

Brawl Stars ve benzeri mobil oyunların hileleri genelde APK uzantısı olarak cihazlara kuruluyor. APK yani Android Application Package dosyaları Android işletim sistemleri için tasarlanan bir aplikasyon kurma uzantısı. Windows’dan örnek verecek olursak .exe dosyaları ile bire bir aynı görevi üstleniyor. Bu dosyalar ile cihazınıza çeşitli uygulamalar ve oyunlar vb. yazılımları yükleyebiliyorsunuz.

Brawl Stars Karakter Çıkarma Hilesi APK

APK’leri indirerek de ücretsiz karakter çıkarabilme şansını elde edebilirsiniz.

Brawl Stars ücretsiz elmas hilesi APK sayesinde yeni elmaslar kazanabilir ve karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Nulls Brawl  tüm karakterler nasıl açılır?

Nulls Brawl Alpha da isterseniz sınırsız elmasınız ile istediğiniz kadar mega kutu açarak tüm karakterleri açabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise dükkana girdikten sonra ilk sırada yer alan Savaş Kutusu simgeli  “Unlock All Brawlers!” isimli kutuyu almak. Bu alımdan sonra oyun kendini yeniden başlatacak  ve açıldığında tüm karakterlerin ve kostümlerinin açılmış olduğunu göreceksiniz.

Nulls Brawl Alpha APK indir  Son Sürüm – 2024

Brawl Stars Eski Sürüm – Retro Brawl Stars

Retro Brawl Apk İndir Son Sürüm Eski Brawl Stars

Hile yerine hangi yollara başvurabilirsiniz?

Oyunda hile yapmadan da elmas kazanabilir ve birçok karakter elde edebilisiniz. Bu yollardan birisi Google Anketler uygulamasını kullanmak. Bu uygulama sayesinde günlük veya haftalık olarak anket çözüp Google Play kredisi kazanabilirsiniz. Bu krediler ile kolay bir şekilde Brawl Stars elmasları kazanabilir ve bu elmaslarla kutular açarak yeni karakterler kazanabilirsiniz.

Brawl Stars Karakter Çıkarma Taktiği

Brawl Stars karakter çıkarma taktiklerini deneyerek de kutulardan nadir ve güçlü karakterlerin çıkmasını garantileyebilirsiniz.

Şu an için deneyebileceğiniz 2 farklı karakter çıkarma taktiği bulunuyor.

Bu taktikleri aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz.

1.Taktik:

En çok kupaya sahip olan 4. karakterle iki kez birinci olduktan sonra mega kutu açmayı denemelisiniz.

2.Taktik:

200’den fazla sayıda elmas topladıktan sonra 3 düşman öldürmelisiniz.

 Tüm Brawl Stars Karakterleri Hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz…

Brawl Stars Kupa Çıkarma Taktiği

Brawl Stars kutularından kupa çıkarmak için aşağıdaki taktikleri deneyebilirsiniz.

1.Taktik:

Oyun modundayken en az 120 saniye boyunca çalıda gizlenin ve çalıdan dışarı çıkmamaya çalışın.

2.Taktik:

Kimseye fark ettirmeden ilk 5’e kalmaya çalışın.

Brawl Stars Sandık Çıkarma Taktiği

Jessy karakterini kullandığınız taktirde oyunda sandık çıkarabilir, sandık çıkarmak için aşağıdaki taktiği deneyebilirsiniz.

Daha önce oyunda kazandığınız savaş kutularını açmadan bekletin.

Supercell tarafından etkinlik düzenlendiği zamanlarda bu kutuları açın.

Kazandığınız etkinlik bileti ile Jessy karakterini seçin.

Büyük oyuna giriş yapın.

Boss olana kadar bekleyin.

2 dakika 15 dakikadan fazla bir süre için Jessy karakteri olarak, hayatta kalmaya çalışın.

Hile açmak yerine bilgisayardan oynayabilirsiniz!

Oyunda eğer daha hızlı gelişmek ve yeni karakterlerin kilidini açmak istiyorsanız bilgisayar üzerinden Brawl Stars oynayabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için bir Android emülatöre ihtiyacınız var. Bu konuda BlueStacks’ten yardım alabilirsiniz. Oyunu emülatörünüze indirip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra bilgisayarın verdiği avantaj sayesinde rakiplerinizden çok daha iyi bir performans gösterebilirsiniz. Oyunu W A S D gibi klavye tuşları ile oynayarak daha hızlı tepkiler verebilir ve rakiplerinize karşı bir adım önde başlayabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarın verdiği yüksek performans nedeniyle çok daha yüksek FPS değerlerine ulaşabilir ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Brawl Stars’ı bilgisayarda oynamak istiyorsanız Brawl Stars PC indir: Bilgisayarda Oynama Rehberi adlı yazımızı ziyaret edebilirsiniz. Bilgisayardan oynamak her zaman hile açmaktan daha iyi bir davranıştır.

Hileler, Karakter Çıkarma Taktikleri, Kupa kasma taktikleri ve daha fazlası için Tıklayın…

Elmas Hilesi Gerçek mi?

Brawl Stars hileleri arasında Elmas Hilesi de birçok kez gündeme gelmişti. Brawl Stars Elmas Hilesi yazımızdan bu konudaki tüm bilgilere göz atabilirsiniz. Ayrıca Yopmail Brawl Stars içeriğimiz de ilginizi çekebilir. 🙂

bs10.com Brawl Stars Bedava Elmas

Rass10.com Brawl Stars Elmas Hilesi 2024

Brawl Stars Karakter Hilesi Ücretsiz

Brawl Stars karakter hilesi ücretsiz olarak yaptığını söyleyen sitelere sakın inanmayın. Sizden karakter hilesi ücretsiz olarka yapacağını söyleyen ve özellikle telefon numaranızı isteyen siteler hem hesabınızın çalınmasına hemde hattınızda bakiye çekilmesine neden olur. Asla bu tür sitelere güvenmeyin.

Yopmail Hesapları, Elmas Hileleri çok daha fazlası ==> Hileler Sayfamızda

 

Tüm Modlu ve Hileli Son Sürüm Oyun APK’ları için tıklayın…