Fortnite 15.50 vrystellingdatum

Fortnite 15.50 Release Date – nog 'n klassieke wapen wat uitgedraai word ; Nog een Fortnite-opdatering Kom baie gou en beloof nog 'n onoorwinlike wapen. Sal dit hierdie keer regtig 'n haelgeweer wees? Ons weet nie, maar nadat ek dit laas verkeerd verstaan ​​het, is ek nou bang om te raai. (Maar hey, ek moet iets bo-op daardie viewport plaas.) Hoe dit ook al sy, Fortnite 15.50 uitgang tyd sal die handkanon spring om nog 'n klassieke wapen weer in rotasie te plaas.

Fortnite 15.50 vrystellingdatum

Wanneer is Fortnite 15.50 vrystellingsdatum?

Stilstand vir opdatering 15.50 is 2 Maart'Dit sal om 01:00 PST / 4:00 AM EST / 09:00 GMT begin. Stilstand vir middelseisoen-opdaterings duur gewoonlik nie baie lank nie, so as iets verkeerd loop, hoef jy nie lank te wag vir die bedieners om terug te kom met die nuwe pleister nie. Te oordeel aan die beperkte inhoud wat in die pleistervoorskou genoem word, moet u waarskynlik ook nie verwag dat die opdatering groot sal wees nie.

"Soos die handbal na die kluis terugkeer, keer 'n ander item terug," sê Epic op Twitter. Boonop kry ons "'n nuwe dimensie van Island ter ondersteuning van die kreatiewe en gelokaliseerde Uitgestalte Kreatiewe Sentrum"! Dit is nie veel nie, maar hey, ten minste kry ons deesdae 'n paar vroeë pleisternotas.

Fortnite Seisoen 5 sluit later hierdie maand, so verwag dat die sade vir Seisoen 6 ook binnekort sal begin ontkiem.

adblock_logo

 

Deaktiveer asseblief jou AD-blok en verfris die bladsy. (Deaktiveer asseblief jou AD-blok en verfris die bladsy)